Cum să publici anunţuri în ziare locale

Ce faci dragul meu cititor? Eşti ocupat cu publicarea de anunţuri? Foarte bine. Să ştii că nu vreau să te deranjez însă,  gândindu-mă la tot ceea ce ţi-am spus până acum despre modalitatea de publicare a anunţurilor, mi-am dat seama că ţi-am vorbit despre publicarea de anunţuri în ziarele naţionale, dar nu ţi-am vorbit despre publicarea de anunţuri în ziarele locale.

Sunt sigură că ţi-ai dori să publici şi anunţuri în ziarele locale,  ziare pe care bănuiesc că le citeşti cu interes. De aceea îţi voi explica imediat,  paşii pe care trebuie să îi urmezi,  pentru a putea publica astfel de anunţuri.

Intri pe publicitate-ziare-locale.ro, dai click pe zona din care provii, apoi alegi un ziar din listă,  şi dai click pe ziarul respectiv. Dacă eşti din judeţul Vaslui, cum sunt şi eu, poţi alege să publici fie în ziarul ADS Vaslui, fie în Evenimentul, fie în Obiectiv, fie în Vremea Nouă.

 Eu ţi-aş recomanda să publici anunţuri în ziarul Evenimentul. De ce? Deoarece este un cotidian regional de informaţii şi publicitate care,  apare de luni până sâmbătă,  într-un tiraj de 16500 de exemplare pe ediţie. Este un ziar care se distribuie în şase judeţe, Iaşi, Bacău, Botoşani, Neamţ, Suceava şi Vaslui.

ziarul-evenimentul-d35

Există patru paşi simpli pe care tu trebuie să îi urmezi,  pentru a putea publica în acest cotidian,  citit de un  numărul mare de populaţie.

1. Pentru a publica un anunţ trebuie să dai click pe:

Untitled2

Treebuie apoi să completezi următorul formular în care trebuie să introduci textului anunţului, să alegi categoria numărul de apariţii sau  zilele de apariţie şi să selectezi extraopţiunile dorite.

Untitled

După aceea apeşi calculează şi îţi vor apărea detaliile anunţului. Poţi să alegi  de câte ori vrei altă categorie sau altă extraopţiune. De asemenea, poţi  reface calcul de câte ori vei dori.

2. După ce consideri că anunţul este corect,  apeşi publică şi introduci datele personale.

3. După completarea datelor personale,  anunţul va fi stocat în data de baze a Mediapress Advertising.

4. Costul anunţului va fi calculat de către personalul Mediapress Advertising, şi vei fi anunţat cu privire la acesta,  în maxim două ore lucrătoare. Pe email vei primi şi factura proformă şi detalii privind plata.

Ce zici, publici şi în ziarul local anunţuri? Da? Atunci nu mai sta, apucă-te de scris anunţul! Să ştii că mă bucur mult că ţi-am putut fi de ajutor, dragul meu cititor. Mult succes în activităţile tale îţi doresc! Şi nu uita,  prin intermediul Mediapress Advertising ai oricând  posibilitatea să îţi promovezi serviciile şi produsele în caz că ai firmă, sau să publici diverse anunţuri în astfel de ziare locale!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.