Cu Ideal Tour pleci într-o vacanţă de vis

Vă plac călătoriile? Vă place să colindaţi lumea în lung şi în lat? Este un lucru extraordinar ceea ce faceţi, deoarece viaţa e scurtă şi merită să o petrecem, bucurându-ne de frumuseţile din lumea întreagă. Tocmai fiindcă vă plac călătoriile, vreau să vă informez, dragii mei cititori, că aveţi posibilitatea să plecaţi în vacanţe ieftine, datorită ofertelor speciale,  early booking pe care Agenţia de Turism Ideal Tour, le pune la dispoziţia clienţilor săi.

logo

Cu cei de la Ideal Tour aveţi oricând ocazia să  plecaţi într-o vacanţă de vis,  în locuri în care poate nici nu  v-aţi închipuit că,  o să ajungeţi vreodată. Puteţi de exemplu, pleca în Cipru, în zona Larnaca,  cu oferta  specială early booking care este valabilă până în mai.

1416993031cipru-2

Dacă nu vreţi să vizitaţi Ciprul, puteţi merge în Egipt, în zona Hurghada şi vizita celebrele piramide. Este o ofertă specială early booking pe care nu cred că trebuie să o rataţi. Sunt sigură că veţi petrece un sejur de 7 nopţi minunat în Egipt, fie în iunie, iulie şi august, fie în septembrie sau octombrie.

1416388202egypt-horses-egyptian-cairo-travel-great-screensaver-507390

Dacă nu vă doriţi, nici vacanţă în Cipru, nici în Egipt, atunci vă recomand să mergeţi în Palma de Mallorca. Deja totul sună mai bine, nu-i aşa? Este o ofertă early booking de nerefuzat, din punctul meu de vedere. Cine nu vrea să meargă în Mallorca şi să se bucure de un adevărat răsfăţ al soarelui? Veţi beneficia de transport cu avionul dus şi întors din Cluj spre Palma de Mallorca, de 7 nopţi de cazare şi masă. De asemenea,  veţi avea parte de transfer-aeroport, hotel, apoi iar aeroport, precum şi de asistenţă turistică.

1416309439Whala 4

Eu deja am încep să mă visez stând la plajă pe frumoasa şi însorita plajă din Palma de Mallorca. Şi voi, nu-i aşa? Atunci este cazul să vă treziţi din visare,  şi să luaţi legătura cu cei de la Ideal Tour pentru a vă planifica vacanţa de vis pentru anul acesta. O să vă simţiţi minunat, o să vedeţi. Eu deja vă invidiez, dar totuşi vă doresc vacanţă minunată în Palma de Mallorca!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.