Produsele Vectem au grijă de pielea noastră

Pielea după cum bine ştim cu toţii, este cel mai mai mare organ al nostru care ne protejează de infecţii, viruşi şi  de tot felul de bacterii. Tot ea ne ajută la eliminarea toxinelor din corp, la conservarea căldurii când este frig. Pielea contribuie cu alte cuvinte la menţinerea sănătăţii organismului nostru. Din acest  motiv,  este esenţial ca noi,  zi de zi,  să ne protejăm pielea, astfel încât să ne bucurăm de un organism sănătos şi plin de vitalitate. Viaţa este mult prea scurtă, şi e păcat să nu facem orice pentru ca atât cât ne este dat să trăim, să ne bucurăm de sănătate.

Trăim într-o perioadă în care există foarte multe produse de îngrijire a pielii, dar din păcate,  nu toate produsele care se găsesc în prezent pe piaţă,  sunt şi de bună calitate. Folosindu-le,  nu ne vom proteja pielea, ci o vom afecta. De aceea trebuie să avem mare grijă ce fel de produse folosim. Apropo,  voi ce produse folosiţi? Eu folosesc produsele Vectem. De ce? Pentru că din câte produse am folosit pe parcursul timpului,  acestea îmi protejează cel mai bine pielea. Sunt soluţia terapeutică pentru pielea mea, dar poate fi şi pentru a voastră.

Untitled

Produsele Vectem,  precum soluţia de colagen hidrolizat cu aloe vera, sau crema antivergeturi, sau crema cu uree pentru piele uscată,  crema antiperspirantă ce reglează sudoraţia, gelul de duş şi şampon cu colagen, reprezintă soluţia perfectă pentru o piele sănătoasă.

Xheken-Crema-featured1-264x194

Xheken-solutie-featured-264x194

tractopon-crema-cu-uree-15-la-suta-pentru-piele-uscata-sau-ingrosata-75ml

Istoria acestor produse începe în 1965, când un laborator farmaceutic, înfiinţat ca o afacere de familie în Spania, a creat primul igenizant dermatologic Pon-Emo Colagen. Acest produs a fost unul revoluţionar, fiind primul produs neagresiv pentru toate timpurile de piele şi păr. Avea în compoziţia sa un profil de proteină similar cu cel al pielii umane. Menţinând proprietăţile acestui produs, cercetătorii de la Vectem în anii următori, au creat produse de îngrijire a pielii pentru bebeluşi, apoi crema pentru probleme circulatorii, şi  o gamă completă de produse ce cuprind creme cu 15%  uree pentru hidratarea şi întreţinerea pielii uscate.

Noi cei din România,  ne putem bucura de aceste produse minunate, datorită companiei Vectem Impex SRL care este importator exclusiv al produselor Vectem.  Produsele ce reprezintă soluţia perfectă pentru o piele sănătoasă,  se găsesc în toate reţelele de farmacii din ţară. Vă recomand din toată inima aceste produse, pentru ca şi pielea voastră să se poată bucura de sănătate, aşa precum se bucură şi a mea. Cu produsele Vectem scăpăm de griji, căci ele au grijă de pielea noastră!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.