O lecţie despre publicarea de anunţuri

Cum stai cu publicarea de anunţuri, dragul meu cititor? Te afli în plin proces,  acum când  ai înţeles cât este de uşor să publici anunţuri în ziare naţionale? Mă bucur. Înseamnă că eşti pregătit pentru următoarea lecţie. Care lecţie? Lecţia despre cum să promovezi anunţuri pentru proiecte cu fonduri europene.

Fiindcă ştiu că eşti o persoană întreprinzătoare, cred că o lecţie despre publicare anunţuri pentru proiecte cu fonduri europene în ziar, ar fi una foarte interesanta pentru tine. Aşadar, atunci când vei dori,  să publici un astfel de anunţ, tot ceea ce va trebui să faci,  este să intri pe anunţuri-fonduri-europene.ro, şi să alegi din lista de ziare naţionale, ziarul în care doreşti să publici anunţul.

Untitled

Untitled2Untitled3Untitled4

Dacă vei dori să publici  în  ziarul Adevărul, tot ceea va trebui să faci pentru a publica anunţul tău,  este să dai click pe Anunţuri Fonduri Europene în ziarul Adevărul, apoi să urmezi şase  paşi foarte simpli:

1.Alegi tipul de sigle corect pentru anunţul tău:

sigle-ue-1

                                 sigle-ue-2

2. Alegi apoi modelul dorit din cele 6 variante posibile:

Untitled

3. Alegi între a primi factură fiscală înainte de plată,  sau doar  o factură proformă pentru plată.

Untitled

                                       Untitled

4. Scrii textul anunţului.

5. Alegi datele de apariţie ale anunţului.

6. Completezi datele personale pentru factura proformă şi contract.

După ce ai respectat aceşti paşi atât de simpli, dai click pe publică anunţul. Anunţul tău va fi apoi publicat în ediţia tipărită a ziarului Adevărul în maxim 24 ore. De machetarea anunţului se va ocupa un grafician Mediapress, iar apoi o vei primi în maxim o oră pe email după postarea comenzii. După apariţia anunţului, vei primi gratuit două exemplare din ziarul Adevărul, precum şi factura fiscală şi contractul de publicitate aferent serviciului.

 Nu-i aşa că lecţia mea despre cum să publici astfel de anunţuri,  iţi este de un real folos? Atunci nu mai sta, apucă-te de scris şi de publicat anunţul pe care tu de mult timp vroiai să îl publici. Mult noroc îţi doresc!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.