Cum să publici anunţuri în ziarul Naţional

Dragul meu cititor, după cum ţi-am mărturisit în articolul precedent, vreau să te fac să înţelegi cât mai clar  cum să publici anunţuri în ziare naţionale. Dacă ai citit articolul anterior, intitulat Cum să publici un anunţ într-un ziar naţional,  deja tu ai aflat cât este  uşor  să publici în astfel de ziare. Dar cu toate acestea,  eu vreau să îţi repet paşii pe care tu trebuie să îi urmezi.

Aşadar, întri pe anunţuriziarenationale.ro, alegi din lista de ziare naţionale ziarul unde doreşti să publici. Eu dacă aş fi în locul tău aş alege să public în ziarul Naţional. De ce? Pentru că este un cotidian de informaţie generală tipărit în 50000 de exemplare pe ediţie, ce apare de luni până vineri. Este un cotidian preferat de foarte multă lume. Astfel dacă publici aici, ai şansa ca multă lume să vadă anunţul tău. Însă decizia îţi aparţine ţie.

Untitled

Paşii pe care tu trebuie să îi urmezi  sunt aceeaşi ca în cazul publicării în ziarul Adevărul. Despre aceştia ţi-am vorbit în articolul anterior, dar cum repetiţia e mama învăţăturii, este mai bine să ţi-i mai spus încă o dată. Aşadar pentru a publica  anunţuri în ziarul Naţional, trebuie să urmezi paşii următori:

1. Ca şi în cazul anunţurilor în ziarul Adevărul, pentru a publica anunţuri de mică publicitate în ziarul Naţional, trebuie să completezi formularul cu textul anunţului, să alegi categoria, numărul de apariţii sau zilele de apariţie, apoi să selectezi ce extraopţiuni doreşti. După ce ai urmat aceşti paşi, apeşi pe calculează pentru a afla preţul anunţului de mică publicitate. Dacă îţi convine preţul,m şi consideri că anunţul e corect treci la pasul 2.

2. Apeşi publică şi completezi formularul cu datele personale pentru a putea primi factura proformă.

3. După ce vei completa datele, anunţul tău va fi stocat în baza de date a celor de la Mediapress Advertising, iar tu vei primi ulterior un email cu detalii despre preţ şi modalităţi de plată ale anunţului.

4. Anunţul tău va fi publicat în funcţie de opţiunile alese, fie selectiv pe baza zilelor de apariţie selectate de tine, fie consecutiv în funcţie de numărul de apariţii dorit. Dacă doriţi să apară selectiv, anunţul va apărea în zilele selectate de tine dacă plăteşti la timp. Dacă doreşti să apară consecutiv, anunţul va fi publicat începând cu prima ediţie liberă.

Acum că ai înţeles foarte clar unde trebuie să intri pentru aţi publica diversele anunţuri, cred că este cazul să treci la treabă. E cazul să începi să publici primele tale anunţuri. Am dreptate, nu-i aşa? Atunci  nu mai zăbovi, apucă-te şi publicat! Şi fii singur că eu le voi citi…

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.