Tehnologia m-a ajutat să mă redescopăr

Viaţa e scurtă şi tare grea, e plină de suişuri şi coborâşuri, de lucruri rele, dar şi de lucruri bune care se întâmplă în fiecare zi. Ca fiecare om am avut parte de toate până acum în viaţă, dar lucrurile cu adevărat bune au apărut în viaţa mea, atunci când datorită tehnologiei,  mi-am creat propria mea lume. Datorită computer-ului şi internetului,  am putut să îmi creez o lume în care eu mă retrag de câte ori gândurile mele îşi doresc să devină cuvinte.

Nu mi-am închipuit niciodată că tocmai tehnologia mă va ajuta să mă redescopăr, să mă înţeleg mai bine pe mine însămi. Dar mă bucur că prin intermediul tehnologiei în viaţa mea,  lucrurile bune se întâmplă în fiecare zi. Nu este zi să nu descopăr noi şi noi oameni frumoşi de la  care în fiecare clipă mai învăţ câte ceva. Nu este zi să nu comunic cu aceştia şi astfel să înţeleg mai multe despre viaţă.

Au trecut 2 ani de când tehnologia îmi face fiecare zi mai frumoasă, mai plină de neprevăzut. Este extraordinar să poţi datorită tehnologiei să faci ceea ce îţi place. Mă consider un om foarte norocos care,  are o viaţă în care lucrurile bune se întâmplă în fiecare zi. În fiecare zi scriu articole care îmi sunt apreciate de către cei care îşi rup puţin din timpul lor pentru a le citi. Sunt lucruri bune care se întâmplă zi de zi şi de care eu mă bucur enorm. Sunt lucruri fără de care zilele mele ar fi lipsite de strălucire şi de farmec.

De aceea pentru a fi sigură că voi avea parte doar de astfel de lucruri bune în fiecare zi, am decis să apelez la o veche cunoştiinţă pe numele ei Domo pentru a-mi achiziţiona un nou laptop care, îmi va da posibilitatea să am parte de astfel de lucruri zi de zi., oriunde m-aş afla. De ce am apelat la Domo? Deoarece la Domo, lucrurile bune se întâmplă în fiecare zi. Iar eu de asta am nevoie.  Timpul zboară şi tot zboară, iar odată cu el se scurge şi viaţă noastră. Din acest motiv trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă care ni se oferă. Eu îmi doresc să mă pot bucura de fiecare clipă ce o primesc în dar,  şi să profit de ea lăsându-mi gândurile să se transforme în cuvinte.  Prin intermediul laptop-ului pe care mi-l voi achiziţiona de la Domo, eu voi avea parte de de o viaţă frumoasă şi plină de suprize care mai de care mai interesante zi de zi.

Lucrurile bune se întâmplă în fiecare zi, trebuie doar să fim capabili să le observăm. Şi le vom observa mult mai uşor dacă vom intra pe site-ul Domo unde,  vom descoperi o gamă variată de produse care,  zi de zi ne pot ajuta să avem o viaţă mult mai frumoasă şi mai uşoară…

Untitled

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.