Un stilou, un gând, un cuvânt şi o hârtie

Ador să scriu, ador să îmi las  gândurile să  se transforme în cuvinte. Atunci când scriu,  mă simt cu adevărat liberă. Este absolut fantastic. Nimic nu mă face să simt mai bine decât un stilou şi o hârtie. De atât am nevoie atunci când viaţa datorită suişurilor şi coborâşurilor ei, devine uneori de neînţeles. De atât am nevoie să încep o conversaţie cu viaţă. Îmi place să îmi iau un  stilou şi o hârtie,  şi să încep,  să îmi las gândurile să se transforme în cuvinte pe  care,  sper ca viaţa,  la un moment  dat, să le înţeleagă. Sper ca într-o bună zi,  toate întrebările pe care eu i le-am adresat vieţii prin intermediul  scrisorilor scrise, să primească răspuns.

Până voi primi un răspuns cât de cât clar din partea vieţii, voi continua să-i scriu cu un stilou Pelican pe hârtie. Şi astfel  cu ajutorul stiloului meu Pelican, zi de zi,  un gând se va transforma din nou într-un cuvânt. Nu ştiu când eu mă voi opri din scris, sau dacă mă voi opri vreodată, ştiu doar că voi putea conta mereu, pe prietenul meu, stiloul. Sunt foarte norocoasă că eu mi-am găsit un prieten atât de bun, un prieten  pe care pot conta oricând.

stilou-pelikan-toledo-900-penita-f_5878_1_1408003358

 

 

Dacă şi voi vă doriţi,  un astfel de prieten bun care, să permită gândurilor voastre să se transforme în cuvinte, nu trebuie decât să intraţi pe papetărie.ro. Datorită acestui magazin online, ce pune la dispoziţia clienţilor săi,  o gamă variată de instrumente de scris, scăpaţi repede de-o grijă. Aveţi posibilitatea să vă alegeţi instrumentul de scris care vă atrage cel mai mult. Îl veţi găsi aici şi pe bunul meu prieten Pelican care,  cu siguranţă vă va plăcea şi vouă. Să ştiţi că este un instrument de scris extraordinar cu care eu  reuşesc atât de frumos,  să aşez cuvintele pe hârtie. Din acest motiv, vi-l recomand cu mare drag.

Untitled

Un stilou, un gând, un cuvânt şi o hârtie, e tot ceea ce-ţi trebuie pentru ca tu să poţi comunica cu viaţa….

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.