Un dormitor special

Nu ştiu ce  îşi doresc alţii, dar eu tare mult îmi doresc un dormitor alb. De ce? Fiindcă întotdeauna am fost atrasă de această culoare şi de tot ceea ce ea semnifică. Întotdeauna mi-am dorit un dormitor elegant, distins.  Mi-am dorit ca dormitorul, spaţiul în care mă retrag seară de seară după o zi istovitoare de muncă, să fie special. Fiindcă sunt o persoană extrem de pretenţioasă,  mi-a fost greu până acum să găsesc un dormitor care să îmi placă. Dar se pare că norocul îmi va surâde la începutul Anului Nou. De ce? Fiindcă în sfârşit,  am descoperit magazinul care pune la dispoziţia clienţilor săi, o gamă variată de mobilă de foarte bună calitate, elegantă şi la un preţ foarte convenabil.

Untitled

Tamos.ro, târgul de mobilă online, este locul unde eu am găsit ceea ce îmi doresc. Aici am găsit dormitorul Padova, un dormitor exact pe gustul meu. Este un dormitor fabricat din pal dublu milaminat de 16mm şi cant abs. Decorul său este din  stejar deschis combinat cu Wenge. Este un dormitor care îi va da camerei mele o eleganţă aparte.

Untitled

Dormitorul Padova este format din 4 corpuri de mobilier independente:

– pat matrimonial de 2 persoane cu o  200 cm lungime şi 160cm lăţime

– 2 noptiere

-şifonier cu 4 uşi şi 2 sertare plus  oglinda inclusă

Nu-i aşa că este deosebit acest dormitor? Dacă şi vouă vă place, vă recomand să intraţi pe site şi să vi-l faceţi comandă. Acest dormitor vă va fi livrat prin curier rapid. Îl veţi primi demontat, ambalat în cutii de carton. Fiecare corp va fi veni ambalat separat. Dormitorul va veni însoţit de schiţa de montaj, feronerie, certificat de garanţie şi conformitate. Se poate completa cu comodă cu 4 sertare din gama Bari. Ce spuneţi, vă faceţi şi voi comandă? Eu abia aştept să mă relaxez în noul meu dormitor cu totul special. Mă bucur că în sfârşit,  am descoperit un magazin care să mă pună şi pe mine în dificultate. Datorită gamei variate de mobilă deosebită, mi-a fost dificil să aleg. Dar ştiu că dormitorul care m-a atras, este alegerea perfectă. Dacă şi voi vă doriţi să faceţi  o alegere perfectă, intraţi atunci pe tamos.ro. Spor la cumpărături vă doresc!

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.