Ulei de măsline găsiţi la Selgros

Dragilor,  v-aţi făcut cumpărăturile? Încă nu le-aţi terminat? Vă cred, fiindcă nici eu nu le-am terminat. Sper să le termin până îmi vine musafirul de onoare, adică Moş Crăciun. Vreau să am toate pregătite pentru a-l servi cu preparate unul şi unul. Şi fiindcă săracul e tare bătrân şi a făcut un drum foarte lung până la mine, anul acesta vreau să îl servesc cu preparate care să îi fortifice puţin organismul. Anul acesta îi voi pregăti preparate pe bază de ulei de măsline. Uleiul de măsline are foarte multe vitamine, ajută la scăderea colesterolului, previne apariţia ulcerului, a formării calculilor biliari. După cum se vede este foarte sănătos şi de aceea anul acesta am să îi gătesc  Moşului,  preparate pe bază de ulei de măsline. Sper să îi placă şi la plecare să îmi pună sub brad cadouri frumoase.

conserve-i-alimente-de-baz-hran-pentru-animale-194

www.selgros.ro

Acum că am stabilit meniul, trebuie doar să mă aprovizionez cu ulei de măsline. Sper să găsesc sortimentul pe care mi-l doresc. Atunci când stai într-un oraş mic precum al meu, e greu să găseşti întotdeauna o gamă variată de produse, deoarece aici nu există hipermarketuri. Aş putea putea trage o fugă să îmi iau ulei de măsline din Iaşi de la Selgros, dar nu am timp. Dar voi dragi ieşeni ce aveţi de gând să gătiţi cu ulei de măsline, vă recomand să vă duceţi la Selgros, deoarece ştiu că aici veţi o gamă variată de sortimente de ulei de măsline.

logo

Sunteţi norocoşi că locuiţi într-un oraş mare unde există un astfel de hipermarket. Nu vă faceţi nicio grijă în privinţa cumpărăturilor, fiindcă ştiţi că aici oricând voi puteţi găsiţi, tot felul de produse sănătoase şi la un preţ foarte convenabil. Se merită să locuieşti într-un oraş mare,  doar pentru simplu fapt că poţi merge,  să te aprovizionezi cu tot ceea ce îţi trebuie de la Selgros, magazinul care pune la dispoziţia clienţilor săi sortimente diversificate de produse de bază cu care poţi prepara mâncăruri delicioase de sărbători. Aşa că nu uitaţi, oricând aveţi nevoie ulei de măsline găsiţi la Selgros. Spor la cumpărături!

Selgros Iasi

Produse alimentare şi nealimentare

Şoseaua Nicolina nr. 57A Iaşi,700711, RO

Tel: 0232 306 000

Fax 0232 306 199

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.