Cumpăraţi, cumpăraţi la promoţie!

Timpul trece cu repeziciune, parcă de abia ne-am bucurat de Anul Nou, acum însă ne apropiem iar de Sfânta Sărbătoare a Crăciunului. Ne aflăm în perioada în care cu toţii devenim mai buni şi  mai darnici unii cu alţii. Este perioada în care cumpărăturile nu mai reprezintă o obligaţie, ci o adevărată plăcere. Eu ador să merg în această perioadă la cumpărături după cadouri şi după produse pentru ca masa de Crăciun să fie una îmbelşugată.

Dar ştiţi ce îmi plac foarte mult în această perioadă? Îmi plac promoţiile la fel de fel de produse. Sunt un mare fan al promoţiilor şi încerc să nu le ratez ori de câte ori aflu de ele. Şi ştiu întotdeauna şi unde găsesc promoţii interesante. Astfel de promoţii găsesc la Selgros în Iaşi. Încă de când s-a  înfiinţat magazinul, eu am găsit aici o gamă variată de produse la promoţie.

De aceea dragi ieşeni, vă recomand ca în această perioadă dacă doriţi,  să vă bucuraţi de promoţii în Iaşi, să mergeţi la Selgros. Aici veţi găsi de toate. Atât produse alimentare care vă vor ajuta să pregătiţi o masă îmbelşugată de sărbători, cât şi produse nealimentare care vă  vor da minunate idei de cadouri. A venit din nou timpul să uităm măcar  puţin din grijile atât de apăsătoare de zi cu zi, şi să încercăm să privim în viitor cu speranţă, cu încredere şi cu bucurie.

Sărbătorile care vor sosi doar peste câteva zile trebuie să ne găsească cu sufletul curat, plin de bucurie şi multă căldură. Iar această bucurie şi căldură din sufletele noastre trebuie să o transmitem mai departe prin intermediul cadourile pe care le vom face celor dragi. Aşadar nu mai zăboviţi, fugiţi la cumpăraturi. Fugiţi ca să puteţi beneficia de promoţiile interesante pe care Selgros le oferă cu drag clienţilor săi. Timpul zboară cu repeziciune, a mai rămas foarte puţin timp până la sărbători, aşa că trebuie să vă grăbiţi. Mult spor la cumpărături vă doresc!

Selgros Iaşi

Produse alimentare şi nealimentare

Şoseaua Nicolina nr. 57A Iasi,700711, RO

Tel: 0232 306 000

Fax 0232 306 199

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.