Vă doriţi o Românie verde?

Vă doriţi o Românie Verde?  Da? Şi eu îmi doresc acelaşi lucru ca şi voi dragi concetăţeni ai mei. Ce putem face să avem o Românie Verde?  Putem participa la programul ecologic Şcoala pentru o Românie Verde. Este un proiect demarat în 2012 prin intermediul căruia s-a reuşit colectarea de peste 350 de tone de hârtie Dar asta nu e tot. În cadrul acestui program, şcoliile, grădiniţele, liceele care colectează hârtie, Pet-uri, şi doze de  aluminiu primesc bani şi premii în bani, diar elevii şi profesorii primesc diplome de participare. Pentru fiecare 2 tone  de hârtie predată şcolile primesc câte 2 milioane de lei. Nu-i aşa că este un lucru extraordinar?  Şi voi dragi reprezentanţi ai firmelor şi instituţiilor locale puteţi să îi ajutaţi în demararea acestui proiect.

50336f4c-08a8-4762-959f-1137adcb6abf

Prin coletarea de hârtie ajutaţi la salvarea unui copac, iar natura vă va fi la un moment recunoscătoare. Prin colectarea de hârtie şi donarea ei diferitelor instituţii de învăţământ ajutaţi la educarea copiilor în şcoli dotate corespunzător. Prin colectarea de hârtie şi donarea ei şcolilor, grădiniţelor, liceelor contribuiţi la realizarea unor fapte de care veţi putea fi mândri în viitor.

Merităm cu toţii să trăim într-o Românie mai frumoasă, mai verde. Atunci vă îndemn să nu mai aruncaţi tonele de deşeuri de hârtie, doze de aluminiu. Vă îndemn să le donaţi şi să îi sprijiniţi astfel pe cei de la  zibo care au demarat această campanie ce este susţinută de S.C. ECOPIM RECYCLING S.A. Vă îndemn să le daţi şansa copiilor să câştige bani şi premii pentru ca şcoala lor să arate altfel. 

A venit timpul să ne mobilizăm, să fim mai responsabili şi să nu mai aruncăm deşeuri care ne pot ajuta să înverzim România. Putem înverzi România noastră dragă colectând hârtie.

50654730-09b0-475e-aaaa-7edeadcb6abf

Împreună putem face atât de multe pentru noi, cât  şi pentru copiii noştri! Haideţi să ne apucăm de treabă şi să colectăm cât mai multă hârtie!

De asemenea, ai putea dori...

4 răspunsuri

  1. Excelent articol. Multumim frumos.

  2. maya-maria spune:

    Cam greu cu hârtia, de când cu tabletele și calculatoarele astea. Poate cu dozele să mai meargă ceva, sau cu pliantele puse în cutiile poștale.Era bună și campania electorală… se alegeau și copii cu un câștig de pe urma ei. Eu cred că se vor alege totuși cu ceva de la aceasta acțiune. Cu o natura mai curată și un viitor mai verde!Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.