Preţuieşte viaţa! Votează Inovaţia Biocond Nerv!

Viaţa este un dar preţios, singurul care ni s-a oferit fără să îl cerem şi care ni se va lua fără să fim întrebaţi. Din acest motiv cred că zi de zi trebuie să facem tot ceea ce ne stă în putinţă pentru a o preţui. Eu încerc zi de zi pe cât posibil să îi arătat vieţii cât de mult  înseamnă pentru mine. Uneori reuşesc, alteori ori. Astăzi am ales să îi arăt cât de mult o preţuiesc susţinând o Inovaţie. Este vorba  Biocond Nerv, noua tehnologie  medicală care permite regenerarea rapidă a suturilor nervilor periferici. Această invenţie a fost premiată cu aur la Târgul de Inovaţii – Innova de la Bruxelles 2013. Anul acesta Compania 3M şi-a propus să premieze  inventatorii români şi aşa a pornit conceptul de „PR3MIAZĂ INOVAȚIA”. Ei vor oferi un premiu de 2000 de euro celei mai bune invenţii româneşti din ultimii ani. 

postare-concurs1

Eu am votat Inovaţia Biocond Nerv. Consider că aceasta este cea mai bună invenţie a anului 2014. De ce? Fiindcă regenerarea rapidă a suturilor nervilor periferici reprezintă un pas extrem de important în medicina românească. Este ultima frontieră în microchirurgie după cum a declarat medicul Dragoş Zamfirescu, unul dintre membrii echipei de cercetători.  Din această echipă fantastică de cercetători care a lucrat la realizarea conductorilor nervoşi din colagen, mai  fac parte doctor chimist Mădălina Albu, profesor doctor Ioan Lascar, academician Maya Simionescu, doctor Ion Zegrea, doctor Marius Popescu şi doctor biologg Irina Domnica Titorencu şi Georgeta Bumbeneci.

Sunt o echipă de oameni extraordinari care prin tot ceea ce fac zi de zi îi arată vieţii cât de mult o preţuiesc. De aceea cred cu tărie că ei sunt cei care trebuie să câştige premiile campaniei iniţiate de Compania 3M. Datorită lor medicina românească poate face un mare pas înainte, un pas care în microchirurgie nu s-a mai făcut de 30 de ani.

Trebuie să ne unim forţele şi să încercăm să schimbăm ceva în medicina românească pentru a da posibilitatea celor care îşi doresc să ne ajute, să o facă. De aceea vă rog să votaţi această invenţie, să daţi o şansă medicinii româneşti să facă un pas înainte şi astfel să îi arătăm vieţii cât de mult o preţuim.                                                                                             Preţuieşte  viaţa! Votează Inovaţia Biocond Nerv!

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. cristinalincu spune:

    Excelent! Astfel de inventii trebuie sustinute de intreaga societate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.