Păcatele preotesei

-Mărie, Mărie!!!!

-Da, Safto. Aici sunt. De ce strigi aşa? Te aude tot satul.

– Mărie, ce mă fac Mărie, am păcătuit.

– Safto, părintele nu-i acasă, dar îl poţi aştepta şi îi spui lui când vine cu ce ai păcătuit. Cred că e mai bine aşa.

– Mărie, nu cu părintele vreau să vorbesc, cu tine vreau. Părintele nu mă poate ajuta.

– Safto, fiindcă sunt preoteasă am ceva pile la cel de Sus, dar totuşi nu cred că te pot ajuta prea mult cu iertarea păcatelor.

– Mărie nu vreau să mi se ierte păcatele, fiindcă nu-mi pare rău că le-am comis, vreau doar să vorbesc cu cineva despre asta. Şi apoi dacă îi spun părintelui păcatele mele, face apoplexie.

-Aoleu, dar ce-ai făcut? Hai în casă să-mi povesteşti.

-Of Mărie, am săvârşit şapte păcate.

– Câte? Şapte? Doamne mă iartă dar ce-ai făcut?

– Păi Mărie, primul păcat l-am săvărşit când tot umblând pe internet, am de site-ul sevensins.ro. Şi curioasă din fire, am dat click pe el.Cum am intrat pe acest magazin online, am fost ispitită de minunatele produse de aici şi uite aşa am început să săvârşesc păcat după păcat.

sevensins1– Ce treabă are un magazin online cu păcatele tale?

– Are Mărie, are, fiindcă magazinul pe care am intrat este o adevărată ispită. Uite hai să intrăm pe el şi să vezi.

– Mă ispiteşti şi pe mine Safto? Vrei să păcătuiesc şi eu?

– Păi….

– Glumesc dragă, glumesc. Hai să intrăm, ce dacă păcatuiesc şi eu puţin. Aşadar intrăm pe google, scriem sevensinro.ro şi dăm click. Vai, dar ce păcate frumoase poţi săvărşi aici! Este o adevărată plăcere.

– Poftim?! Ce-ai zis?

-Am zis că e o adevărată plăcere să săvârşeşti asemenea păcate, mai ales că presimt că părintele tare o să fie fericit fiindcă am avut avut curajul să le săvărşesc.

– Ce-ai zis?

-Ce-ai auzit. Ce, crezi că părintele nu e bărbat şi el? Lasă-mă să-ţi spun că este un bărbat adevărat, căruia îi plac astfel de lucruri. Ooo… tocmai mi-a venit o idee trăsnet. Să-mi cumpăr câte un produs pentru câte o zi a săptămânii, astfel că în prima săptămână după terminarea postului să îi pot face câte o bucurie în fiecare seară. Îl voi corupe să săvârşim câte un păcat în fiecare seară. Ce palpitant va fi.  Aşa că hai să săvărşim primul păcat cumpărând lenjerie sexy. Ce zici de Chemise Chilirose Lydia? Nu-i aşa că este superbă? O să-i placă la nebunie părintelui. Pardon soţului meu, căci în primul rând este în slujba mea, apoi în slujba Domnului.

Untitled

– Da, este foarte frumoasă.

– Aşa zic şi eu. Aşa că zic să continuăm cu păcatul numărul 2. Cred că va fi acest Catsuit Livgo Abra, un costum ce emană erotism prin toţi porii, costum cu care sunt sunt sigură că îmi voi înnebuni soţul. Ce îi vor străluci ochişorii.

Untitled1

Apoi voi continua cu  Body  Livco Lexine, cu care îl voi provoca şi îl voi ameţi, apoi  cu Corset Agatha Negru şi vom avea o noapte de neuitat, apoi cu Corset Sherley Blue pentru a ne bucura de o noapte fermecătoare, apoi cu   Corset Michelle White pentru o noapte încântătoare  şi voi încheia cu Corset Dark Angel pentru o noapte senzaţională. Doamne,  abia aştept să treacă postul şi să mă pot bucura de seri deosebite îmbrăcată în aceste produse cu totul aparte care,  mă vor face să mă simt sexy, apetisantă şi foarte dorită.

-Tu chiar vorbeşti serios?

– Bineînţeles că vorbesc serios. Uite, le-am şi băgat în coş şi astfel mă voi putea bucura şi de ofertele de Black Friday pe care site-ul le are. Dar ştii de ce îmi este ciudă?

– De ce?

– De faptul că nu stau în Bucureşti pentru a putea merge la noul showroom din Str. Orzari nr. 3, Sector 2, showroom unde SevenSins îşi propune să întâmpine clienţii într-un cadru intim şi plăcut, propice achiziţionării de lenjerie intimă. Acest showroom este un  spaţiu permisiv, cu sute de produse expuse, cabine de probă spaţioase şi  experienţă de peste 4 ani a colectivului în consilierea clienţilor pentru alegerea produsului ideal. Showroomul beneficiază de o “zonă de relaxare” unde clienţii se pot delecta cu o cafea, scopul acesteia fiind crearea unui spaţiu cât mai intim, atât de necesar în alegerea unei piese de lenjerie intimă. Ce le invidiez pe cele din Bucureşti.

– Asta e dragă, ce să-i faci dacă stăm la ţară. Bine măcar că există magazine online precum sevensins.ro de unde ne putem aproviziona şi noi cu lucruri frumoase şi de calitate.  Mărie mă gândesc totuşi la un lucru. Oare  cum o să dau ochii de acum cu părintele?

– Ca şi până acum dragă. Nu are de ce să-ţi fie jenă. Înainte de a fi preot, e bărbat,  aşa că nu ai de ce să te jenezi fiindcă mi-ai spus de un astfel de magazin. Şi apoi gândeşte-te la ceea ce se zice: Ce este frumos şi lui D-zeu îi place.

De asemenea, ai putea dori...

10 răspunsuri

 1. Fairytale spune:

  Fain articolul tau.Sunt tentante toate!

 2. mikyangel007 spune:

  Am ras cu lacrimi. 🙂

 3. RaduThor spune:

  În sfârşit înţeleg şi eu de ce preoţii nu plătesc taxe la stat. Plătesc pentru iertarea păcatelor! 🙂

 4. cristinalincu spune:

  haha… saracul preot, a incurcat-o!

 5. Dana Lalici spune:

  M-a atras titlul…si apoi m-am distrat teribil. 🙂 Sa ai bafta cu pacatele!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.