O poveste despre flori cu drag

Mă numesc Irina,  şi o poveste despre flori şi dragoste vreau astăzi să vă spun. Este povestea a doi tineri frumoşi şi tare plini de viaţă care fiindcă se iubesc,  au decis,  să îşi unească destinele. Şi nu au vrut în altă parte să facă nuntă mare, decât în România, mai exact în frumoasa noastră capitală. Maria şi Ion s-au întors din Italia şi foarte minuţios şi-au plănuit ei nunta. Au vrut s-o facă cu tot dichisul şi atunci au decis ca,  atât biserica, cât şi sala unde va avea loc petrecerea  să o orneze doar cu flori naturale.

Şi aici a apărut dilema. Oare la ce florărie ei să apeleze? Fiindcă sunt bunii mei prieteni, în scenă am apărut eu şi ca să-i scap de stres şi de o mare agitaţie, eu le-am propus să vină la mine pentru a putea să căutăm pe google o florărie interesantă. Când eu am intrat pe google, erau complet nedumeriţi. Ei nu înţelegeau deloc ce caut eu pe google. Când eu le-am explicat că îmi doresc să îi ajut,  ca să găsească în cel mai scurt timp,  flori pentru nuntă, în sfârşit au înţeles ce fac eu pe internet. Şi mai ales când am intrat  pe floricudrag.ro, nu au mai avut niciun dubiu că,  aici ei vor găsi tot ceea ce ei au nevoie pentru ca nunta lor să fie aşa cum şi-o doresc.

Untitled

-Maria uite aici la aceste buchete, sunt superbe. Nu-i aşa că ţi-ai dori şi tu unul dintre  aceste buchete  la nuntă? Şi uite ce aranjamente florale minunate se găsesc pe această florărie online!

– Ioane sunt puţin spus superbe. Îmi este şi greu să aleg dintre atâtea buchete splendide. Tu ce zici, pe care să mi-l aleg?

– Draga mea,  îmi este foarte greu. De aceea am să te las pe tine să alegi. Care îţi place pe acela îl luăm.

-Of grea decizie, dar până la urmă cred că am să îmi aleg  buchetul  de trandafiri roşii. Cred că se potriveşte perfect felului meu de a fi. Nu crezi?

buchet-trandafiri-rosii-nunta

– Este splendid acest buchet. O să se potrivească într-adevăr de minune cu felul tău de a fi. Ce mă bucur că am descoperit această florărie de unde putem cumpăra flori cu drag pentru un moment atât de special din viaţa noastră.

– Da, este fantastic că datorită Irinei nu mai trebuie să umblăm prin oraş, ci stăm comozi în faţa pc-ului,  şi facem comandă de cele mai frumoase flori   pentru cel mai frumos moment din viaţa noastră. Este grozav şi faptul că ne sunt aduse acasă gratuit şi că putem alege dintr-o gamă variată de  aranjamente cu totul deosebite. Putem lua aranjamente pentru biserică din trandafiri, sau din orhidee, sau din irişi, sau corporate. Avem de unde alege dintre atâtea modele de aranjamente.

aranjament-trandafiri

– Ooo, da, avem. Nici nu mă aşteptam ca în România să găsesc aşa ceva, dar este extraordinar că acum poţi cumpăra şi din de ţară flori online şi astfel eşti scutit de alergatul prin oraş şi de pierdut timpul. Noi însă nu o să mai pierdem timp, ci o să cumpărăm flori cu drag de pe această minunată florărie online, flori pe care o să le aşteptăm să ne vină acasă. O să am parte de cele mai frumoase aranjamente florale şi de cel mai frumos buchet de mireasă. Nu-mi vine să cred că am găsit ceea ce îmi doream. Nu-mi vine să cred că îmi voi cumpăra flori cu drag, cu care mă voi putea mândri o zi întreagă.

-Mulţumesc draga mea,  pentru că mi-ai spus de această florărie deosebită care parcă ascunde câte o poveste în fiecare aranjament floral.

-Cu mare drag, mă bucur că îţi place la fel de mult pe cât mi-a plăcut mie când am descoperit-o. Este florăria care spune poveşti frumoase despre flori, fete şi băieţi şi astfel te atrage ca un magnet spre ea.

-Aşa e, spune povestea noastră, a îndrăgostiţilor, iar  o parte din aranjamentele din magazin parcă te strigă spre ele: Veniţi, suntem aici, suntem ale voastre, iar dacă ne luaţi, evenimentul vostru o să se transforme într-unul cu totul deosebit, într-unul  care va rămâne veşnic în amintirea tuturor celor prezenţi…

Şi mare dreptate a avut Maria, fiindcă  aranjamentele florale de pe mese au creat o atmosferă distinsă şi foarte elegantă. Astfel au transformat nunta într-un eveniment cu totul special.

Untitled

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. cristinalincu spune:

    o poveste tare frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.