Testarea produselor Mayam

Sunt o norocoasă. De ce? Fiindcă din nou am avut şansa de a testa două produse  Mayam, 100 % naturale, produse comercializate de Elemental.eu. Luna trecută am primit spre testare Apă de trandafiri de Damasc Bio şi Apă de Melissa Bio şi m-am bucurat foarte mult. M-am bucurat deoarece ştiam că astfel aveam ocazia să îmi răsfăţ tenul, acum la început de sezon rece.

Timp de o lună de zile mi-am răsfăţat tenul cu aceste două produse minunate. Dacă încă nu aţi încercat până acum aceste două produse, vă recomand să o faceţi deoarece atât apa de trandafiri, cât şi cea de melissa vor avea efecte extraordinare asupra tenului vostru.

Apa de trandafiri de Damasc este un produs foarte bun de îngrijire a tenului, cu proprietăţi fantastice antiîmbătrănire. Este obţinută prin distilarea plantelor.apa-de-trandafiri-de-damasc-bio

Are proprietăţi tonifiante, astringente, antirid, antiage. Este indicată folosirea sa în cazul unei pieli sensibile, deoarece are efecte calmante. După o zi lungă de muncă tenul vostru obosit îşi va recăpăta strălucirea după ce îl veţi răsfăţa cu această apă minune. Al meu,  seară de seară s-a bucurat de un astfel de răsfăţ. Este potrivită pentru toate tipurile de ten. Se  poate aplica direct pe piele (eu aşa am folosit-o). Dar de asemenea se poate încorpora în diverse compoziţii cosmetice. Poate fi folosită în prepararea de loţiuni şi creme. Este un produs benefic pentru tenul îmbătrânit, matur, lipsit de vitalitate.

În combinaţii cu diverse uleiuri precum este cel de migdale poate fi folosită la demachiere. Dacă o combinaţi cu ulei de rodie puteţi obţine o mască revitalizantă. Eu nu am reuşit să o combin, dar folosit-o nediluată, dar concluzia mea după testare, şi după ce am aflat atât de multe lucruri interesante despre ea este că, nu trebuie să lipsească din gentuţa cu cosmetice ale unei femei.

Apa de Melissa obţinută prin distilarea cu aburi a frunzelor sau florilor are şi ea un efect benefic asupra pielii sensibile pe care o calmează. Are acţiune antixidantă şi tonică asupra pielii. La fel ca şi în cazul celei de trandafiri eu am folosit-o nediluată. Am pus puţină apă pe o dischetă cosmetică şi mi-am curăţat faţa. Această apă a avut un efect benefic asupra pielii mele, a tonifiat-o, a calmat-o şi a catifelat-o.

apa-de-melisa

Este indicată folosirea sa în cazul pielii iritate, cu eczeme sau pielii sensibile uscate. In cazul pielii iritate va avea un efect reparator cicatrizant. De asemenea este benefică pentru repararea pielii expuse la soare şi a ridurilor. Din acest motiv nu pot decât să o adaug şi pe ea în gentuţa cosmetică alături de cea de trandafiri.

Sunt foarte bucuroasă că datorită cadoului primit, am putut să îmi răsfăţ tenul cu aşa produse minunate. Dacă şi voi vă doriţi să le încercaţi, vă recomand să intraţi pe Elemental.eu.  Le veţi găsi mereu aici alături de multe alte produse bio foarte bune.

logo-elemental

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.