Epilarea, nu un capriciu, ci o necesitate

Din totdeauna noi femeile am dorit să fim frumoase, să avem o piele fină şi să scăpăm de părul inestetic de pe corp. Istoria demonstrează faptul că încă din cele mai vechi timpuri,  femeile au recurs la diverse metode,  pentru a scăpa de părul nedorit de pe corp. Între 4,000-3,000 i.Hr, turcoaicele foloseau pentru îndepărtarea părului de pe corp,  un amestesc din arsenic, var nestins  şi amidon. În secolul 18,  americanii foloseau leşie pentru a îşi arde părul de pe corp. În secolul 19, curtezanele îşi îndepărtau părul facial cu un amestesc de gips aplicat şi întins pe piele. În 1915,  a fost fabricat aparatul Milady care a fost folosit pentru îndepărtarea părului de la axilă. Cu trecerea timpului au fost identificate tot felul de metode prin care femeile reuşeau să îşi îndepărteze părul nedorit de corp.

După cel de-al doilea război mondial,  americancele au început să îşi radă părul de pe picioare. În 1986,  a fost creat primul aparat manual numit Epilady, ce era prevăzut cu arcuri rotative pentru smulgerea părului. În 1995, a fost aprobat primul aparat cu laser pentru îndepărtarea părului.  Găsirea de tot felul de soluţii de îndepărtare a părului de pe corp pe parcursul timpului,  demonstrează foarte clar faptul că epilarea nu este deloc un capriciu, ci  o necesitate evidentă  izvorâtă din dorinţa femeilor  de a fi cât mai frumoase.

Sunt femeie,  şi mă bucur enorm că trăiesc într-o perioadă în care,  există foarte multe metode prin care noi femeile putem scăpa de părul inestetic de pe corp. Mă bucur că acum am posbilitatea să aleg astăzi,  dintr-o gamă variată de produse pentru epilat, produse care mă ajută să am grijă de frumuseţea corpului meu. Mă bucur şi mai mult de faptul că nu mai sunt nevoită datorită avansului tehnologiei, să merg din magazin în magazin, în căutarea celui mai bun aparat de epilat. Astăzi, stau comod în faţa pc-ului, intru pe google, şi dau căutare magazinului online tpb.ro. Este magazinul unde mereu găsesc produse profesionale de îngrijire corporală, pentru coafor şi frizerie sau cosmetice.

logo

În acest magazin, am avut norocul să găsesc şi kitul  de epilat  profesional, pe care îl folosesc în prezent. Acest kit este format dintr-un epilator cu ceară cu termostat şi cu cablu de alimentare detaşabil, o bază pentru cea mai bună stabilitate a încălzitorului, 5 cartuşe de ceară pe bază de miere de albine pline cu ceară de unică folosinţă, 1 rolă de hârtie pentru epilat groasă, 1 ulei post epilare cu extract de muşeţel 500 ml., 1 cablu de alimentare la priza. Pentru mine este aparatul ideal pe care îl folosesc de fiecare dată cu mare uşurinţă, şi de fiecare dată reuşesc să obţin rezultate extraordinare. Pielea mea după epilare este foarte fină şi catifelată.

kit-epilare-cu-incalzitor-ceara-fierbinte-de-unica-folosinta-cu-ulei-post-epilat

În doar câţiva paşi simpli,  reuşesc să îndepărtez părul nedorit de pe corp,  şi să mă bucur de frumuseţe. Sunt fericită că trăiesc în epoca în care  există magazine online precum tpb.ro. Sunt fericită că doar cu un click,  îmi pot cumpăra tot ceea ce am nevoie pentru a fi mereu frumoasă. Epilarea este foarte importantă pentru mine,   cum dealtfel cred că este pentru orice femeie care ţine mult la aspectul ei fizic. Total Pro Beauty,  magazinul care ne pune nouă, femeilor,  la dispoziţie,  instrumententele necesare menţinerii frumuseţii, este dovada clară că epilatul nu este un capriciu, ci o necesitate.

Sursă poze tpb.ro

Sursă info: csid.ro

De asemenea, ai putea dori...

14 răspunsuri

 1. ideilarece spune:

  vai de mine, cum sa arzi parul de pe tine? iti dai seama cum miroseau femeile dupa aceasta ardere- epilare? ce bine ca avem ipl…

 2. wooaw vreau si eu un asemenea epilator..poate mosul nu ma va uita

 3. Pentru mine epilarea e o mare corvoada!!! Tare bun ar fi un IPL sau HPL!

 4. loredana1309 spune:

  Pentru mine epilare inseamna durere. Abia astept sa incerc eplatorul IPL! 😀

 5. Dana Lalici spune:

  arsenic, var nestins şi amidon la turcoaice?? frate, da aveau curaj, nu gluma…pacat ca istoria nu spunea si cat tinea…ca pentru o perioada lunga m-as risca si eu. Noroc ca acum exista alternative.

 6. maya-maria spune:

  Habar n-aveam cum se torturau femeile în trecut. Cred că dacă trăiam pe vremea lor, aveam un păr ca un fuior, dar nu pe cap, ci pe picior. Noroc de evoluția metodelor de epilare. Succes!

 7. dordefemeie spune:

  Epilatul este clar o necesitate nicidecum un capriciu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.