Lecţie de stil de la o persoană cu stil

Permiteţi-mi să mă prezint. Sunt o persoană  cu stil, dar nu orice fel de stil, ci unul parte. Sunt cea care indiferent de situaţie, eveniment sau outfit, are stil. Să nu credeţi că mă laud, dimpotrivă,  m-am hotărât să vă vorbesc de acest lucru, fiindcă eu îmi doresc să aflaţi şi voi cum puteţi avea mereu stil. Dar înainte să vă dezvălui mai multe despre stilul meu, aş doar o întrebare să vă pun. Vă plac ceasurile, nu-i aşa? Ei bine dragilor,   vă mărturisesc că stilul meu aparte pleacă de la ceasurile pe care întotdeauna ştiu cum şi de unde să mi le aleg.

Trebuie să ştiţi că dacă vreţi să aveţi stil,  este foarte important să învăţaţi cum trebuie şi mai ales de unde trebuie să vă alegeţi ceasurile pentru a fi cu adevărat persoane cu stil. Să nu credeţi că dacă aţ intrat în primul magazin şi v-aţi cumpărat un ceas, aveţi stil. De aceea astăzi vreau să vă învăţ o lecţie de stil, o lecţie în care vă voi arăta cum şi de unde trebuie să vă cumpăraţi ceasurile. Sper că sunteţi pregătiţi, fiindcă lecţia începe chiar acum. Este o lecţie foarte simplă despre câţiva paşi pe care trebuie să îi reţineţi.

Pasul 1- Aşezaţi-vă comod în faţa pc-ului au laptopului.

Pasul 2- Deschideţi-l, conectaţi-vă la internet

Pasul 3- Intraţi pe google şi scrieţi la căutare secundar.ro, apoi daţi enter

Pasul 4- Intraţi pe site-ul secundar.ro

Pasul 5- Daţi click pe ce categorie doriţi ceasuri bărbăteşti sau ceasuri de damă

Pasul 6- După ce aţi dat click pe o categorie începeţi să vă alegeţi un model de ceas. Îl puteţi alege pe cel care vă place mai mult, nu contează care. Ştiţi de ce? Fiindcă aici la Secundar.ro toate ceasurile sunt astfel confecţionate încât să ajute,  pe oricine le cumpără,  să aibă stil.

Pasul 7- După ce v-aţi ales ceasul, băgaţi-l în coş şi lansaţi comanda. Apoi tot ceea ce trebuie să faceţi este să aşteptaţi să vă vină comanda acasă. Livrarea comenzii este gratuită.

logosecundar-final

     3-livrare-gratuita

Dacă aţi urmat paşii spuşi de mine, dar vă vine greu să vă alegeţi un model, permiteţi-mi să vă recomand eu două modele foarte frumoase în stil clasic. Ceasul  bărbătesc care mi îmi place foarte multe este Ceasul  Seiko 5 Automatic, este un ceas în stil clasic, foarte elegant.

SNXG47K-422x422

Este un ceas original,  cu mecanism automatic, de provinienţă japoneză cu brăţară din oţel inoxidabil, cu geam din cristal mineral. Este un ceas deosebit care ori câte ori îl veţi purta, veţi avea stil, un stil pentru care toate lumea  vă va  invidia,  dragi domni.

Dragi doamne şi domnişoare să nu credeţi că v-am uitat. Fiindcă ştiu foarte bine cât de fashioniste sunteţi, recomandarea mea pentru voi  este Ceasul Marc Ecko din colecţia The Era, un ceas în stil fashion.

f866bcaecbfb73c1685da61d0c2e0ea4-422x422

Este un ceas deosebit, care vă ajuta oricând să fiţi cu stil. Este rezistent la apă, are geam din cristal mineral, brăţară din oţel inoxidabil şi mecanism Quartz, de provinienţă japoneză. Nu-i aşa că vă place,  şi că vi l-aţi dori la mâna voastră? Dacă da, urmaţii paşii de mai sus şi în maxim 48 de ore prin curier rapid îl puteţi avea la mâna voastră.

Vedeţi ce simplu este să ai stil, dacă ştii de unde să alegi produsul potrivit? Sper că v-a plăcut lecţia de stil şi că deja aţi reţinut faptul că: Adevăratul stil pleacă de la ceasul ales… Vă doresc să faceţi cea mai bună alegere!

De asemenea, ai putea dori...

14 răspunsuri

 1. loredana1309 spune:

  Ce ceasuri frumoase am gasit pe site! <3

 2. Adela Anca spune:

  Al doilea ceas m-a fermecat!!! Nu stiu de ce, dar imi pare ceasul perfect pentru iarna! Este…wow!

 3. maya-maria spune:

  Păi să fie într-un …ceas bun!Recunosc, ai un stil care-mi place.

 4. Ce tare faza cu pasii, mai ca te-as asculta si eu. :))
  Dar imi alimentezi si mie cardul, te rog! Altfel nu te pot asculta! :))

 5. mikyangel007 spune:

  Imi place foarte mult al doilea ceas..elegant, frumos, stilat.

 6. cristinalincu spune:

  Cu asa accesorii, nici nu e greu sa ai stil!

 7. ideilarece spune:

  amandoua sunt frumoase, dar al doilea e senzational!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.