La plimbare pe Strada IT, strada unde tehnologia este vedetă

M-am aşezat pe scaun, şi-au început să privesc în gol. Eram neliniştită, avem un sentiment ciudat, simţeam că trebuie să merg undeva, dar nu îmi mai aminteam unde…Nu îmi mai aminteam nimic. Începusem să nu mai am stare. M-am ridicat de pe scaunul de la  masa din bucătărie, iar paşii s-au îndreptat spre dormitor, unde, m-am aşezat din nou pe scaun în faţa computerului. Am început să navighez pe înternet în speranţa că am să-mi amintesc ce trebuia să fac, unde trebuia să merg.

După vreo jumătate de oră de navigat am ajuns în final pe StradaIT, pe strada unde tehnologia este vedetă,  şi brusc mi-am amintit tot. Era strada pe care trebuia să ajung eu, dar am uitat. Era strada pe care o prietenă de-a mea îmi spusese că trebuie să mă plimb dacă vreau să găsesc ceea ce-mi doresc.  De cum am intrat pe această stradă mare cu multe bifurcaţii, mi-am dat seama că,  plimbarea va fi un adevărat medicament pentru mine. Eram sigură că această plimbare mă ajuta să scap de sentimentul ciudat de nelinişte. Datorită acestei minunate plimbări aveam să surâd din nou.

logo

M-am uitat la toate bifurcaţiile ei ca să-mi dau seama pe unde să o iau mai întâi. Privirea mi-a fost atrasă de bifucarţia televizoare. Mi-am dat seama atunci  că,  cel mai indicat ar fi să îmi încep plimbarea de aici. Aveam nevoie de un nou televizor, findcă bătrânul meu televizor abia mai răsufla. Nu puteam să ratez această plimbare care îmi dădea posibilitatea să mă întâlnesc cu noul meu prieten, cel care îmi va fi mereu alături şi mă va  face să uit de singurătate. Şi nu m-am înşelat. În scurt timp de la plimbare, mi-am întâlnit viitorul prieten, l-am întâlnit pe Sony Bravia, televizorul LCD,  UHD. Este un televizor cu tehnologie de ultimă generaţie, cu Wi-fi, 3D, ecran Smart TV şi diagonala de 49 inch. Este televizorul pe care mi-l doream de foarte mult, dar nu ştiam unde să-l găsesc.  Cu un zâmbet larg pe chip, mi-am băgat nou prieten în coş.

watermark

Eram fericită, de aceea m-am întors pe strada principală, iar apoi am luat-o pe aleea tablete. Mi-am zis că atunci când îmi voi lăsa prietenul să se odihnească, eu voi apela la tabletă, pentru a mă ajuta să iau legătura cu prietenii mei din spaţiul virtual. Şi astfel am început să mă plimb bucuroasă pe aleea tablete unde,  am descoperit-o pe Dell Latitude, tableta prin intermediul căreia voi comunica foarte uşor cu cei din spaţiul virtual.

watermark (1)

Fericită de alegerea mea, am mers cu cea spre coş, iar apoi curiozitatea m-a determinat ca înainte de a încheia plimbarea pe strada IT,  să mai merg pe o alee, şi am ales aleea aparatelor foto, o alee mare şi foarte atrăgătoare în care o gamă variată de aparate foto performante, aşteptau să fie cumpărate,  pentru a surprinde cele mai frumoase momente din viaţa fiecăruia dintre noi,  cum ştiu ele mai bine. Mi-aş fi dorit şi eu să îmi aleg unul dintre aceste aparate,  pentru a putea surprinde cele mai frumoase momente alături de cei dragi, dar timpul mă presa. Ceasul îmi indica faptul că,  venise vremea să închei plimbarea aceasta minunată pe Strada IT. Şi am încheiat-o foarte bine dispusă, şi foarte fericită de alegerile mele frumoase.

Această plimbare m-a făcut să înţeleg că nimic nu mă face mai fericită decât o promenadă pe strada unde la orice pas,  oricine se poate întâlni cu lucruri care să le facă viaţa mai palpitantă…

Dacă şi voi sunteţi abătuţi, trişti şi într-o dispoziţie nu tocmai bună, vă recomand să faceţi o plimbare pe  strada unde tehnologia este vedetă, strada care are atât de multe să vă ofere. Mie mi-a făcut extraordinar de bine această plimbare, de aceea o voi repeta cât de curând…voi intra cu ocazia campaniei StradaIt de Black Friday . Atunci mă voi putea lăuda tuturor că „Am pornit cursa black friday”. Ce fel de cursă este aceasta? Este cursa reducerilor spectaculoase ce dă tuturor posibilitatea să îşi achiţioneze de pe Strada IT tot ceea ce vrea cu mari reduceri. Ce ziceţi, vă înscrieţi  şi voi în cursa Black Friday? O să mă distraţi de minune…. Mult succes vă doresc!

De asemenea, ai putea dori...

22 răspunsuri

 1. Anonim spune:

  Sint din cinpina am cunparat otableta si nu stiu sa o folosesc daca ma puteti ajuta

 2. loredana1309 spune:

  Vreau si eu o plimbare pe aceasta strada! 😀

 3. maya-maria spune:

  Apoi, e mare îngrămădeala la televizoare și la tablete, dar și strada e mare. Succes!

 4. rudia2014 spune:

  O tabletă mi-aș lua și eu! Dar trebuie să evaluez dacă îmi trebuie și, mai ales, dacă îmi trebuie ACUM! 😀

 5. Vienela spune:

  Eu am pus ochii pe un televizor de la ei. Ramane doar sa imi conving sotul ca e mai important decat petrecerea de anul nou. :)))

 6. Misto tare tableta aia, iti recomand sa o comperi. Pe alte strazi n-o vei gasi mai ieftina!

 7. ideilarece spune:

  sper ca e o strada pietonala, ca sa pot privi in liniste toate minunatiile. succes!

 8. Andreea Tache spune:

  Sper ca nu sunt paparazzi la tine pe strada 😉

 9. RaduThor spune:

  Mare vedetă! Ai dreptate!

 10. ne mutam si noi aici?

 11. cristinalincu spune:

  Strada mea preferata!!! Bafta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.