Provizii pentru iarnă

-Ce faci draga mea? Iar la maşinăria asta care îţi strică ochii. Nu ştiu zău cum poţi să stai de dimineaţa până seara cu ochii în aşa ceva.

– Bunică, trăim în era tehnologiei. Toată lumea stă acum la computer, deoarece cu ajutorul lui rezolvă foarte multe lucruri.

– Ei, mai lasă-mă cu lucrurile astea rezolvate pe computăr. Ce bine era pe vremea mea….în fine. Astăzi e duminică, nu ai putea  să faci şi tu o pauză, acum că am venit şi eu la tine?

– Bunico, nu te supăra, dar acum nu pot să fac pauză. Trebuie să îmi fac neaparat proviziile pentru iarnă.

– Să-ţi faci ce? Adică după ce eu şi maică-ta am muncit toată toamna şi am făcut şi zacuscă, şi tocană, şi gemuri, am pus şi murături, tu vrei să ţi le cumperi de pe internet? E camara ticsită cu provizii, şi nu orice fel de provizii, ci din alea ecologice.

– Doamne bunico, mă faci să râd. Ce-mi trebuie mie murături şi zacuscă, mie îmi trebuie altfel de provizii. Şi din alea care-mi trebuie găsesc pe internet la ABD.

Untitled

– ABD? Eu ştiam că după B vine C şi nu D.

– Of, bunică, eu nu ţi-am spus alfabetul, eu ţi-am spus numele magazinului de unde eu nu am de gând să-mi cumpăr provizii alimentare, ci provizii electronice.

– Provizii electronice? Şi cu ce te ajută astea peste iarnă?

– Of, bunică, ia-ţi un scaun şi vino lângă mine la computăr cum zi tu. Mie mi s-a stricat laptopul, şi am mare nevoie de el. Ştii că până în primăvară sunt implicată într-un proiect important şi am nevoie de laptop pentru a putea lucra. Aşa că am decis să intru pe magazinul ABD Computer şi să-mi iau unul. Dacă îmi iau unul în această iarnă o să pot veni des la matale.

-Serios?

– Da bunico, fiindcă laptopul îl pot lua cu mine oriunde vreau. E un computer portabil.

– Ei, dacă zici aşa atunci cumpărăţi-l. Dar nu e scump? Ai suficienţi bani?

– Nu bunică pentru nu mi-l iau nou, că nu are rost. Pe ABD Computer se găsesc produse la mâna a doua de foarte bună calitate, aşa că nu se merită să mi-l iau nou. Uite,  laptopul pe care vreau să mi-l iau se numeşte Dell şi este un laptop foarte bun şi la un preţ foarte avantajos.

Untitled

– Şi ce poţi face cu el?

– Păi în primul îl pot lua oriunde cu mine, fiindcă îl încarc şi asta este un lucru foarte important. Astfel pot lucra pe el de oriunde, chiar şi  în bucătărie în timp ce tu frâmânţi cozonacii.  Îl încarc şi pot lucra liniştită pe el. Şi după ce bagi cozonacii în cuptor,  poţi lua o pauză şi să ne uităm şi la un film frumos.

– Se poate aşa ceva?

– Se poate bunică, fiindcă acest laptop are placă video integrată, precum şi placă audio şi difuzoare integrate ce ne permite să ascultăm şi muzică chiar.  Este un laptop foarte bun de asta vreau să mi-l cumpăr.

– Ei atunci cumpără-l. Dar să mă înveţi şi pe mine să umblu cu el că-s tare curioasă.

– Sigur bunică, cum să nu.

– Şi ce altceva vrei să îţi mai cumperi dacă tot vrei să îţi faci provizii?

– Păi pe lângă acest laptop mi-a făcut cu ochiul un aparat foto. Vreau să facem cât mai multe poze împreună să avem amintire.

– Ai avut un vis premonitoriu şi crezi că voi muri în curând?

– Doamne fereşte bunico, nici vorbă. Ştii doar că eu sunt pasionată de fotografie.  Aparatul BenQ pe care l-am găsit pe ABD Computer este performant şi la un preţ foarte bun. Vreau să îl cumpăr ca de sărbători să îţi fac poze sau să te pot filma  în timp ce pregăteşti cozonacii aceia minunaţi ai tăi.

Untitled2

– Măi, măi, trebuie să recunosc că te pricepi la făcut provizii pentru iarnă. Dacă eram mai tânără cred că îmi făceam şi eu astfel de provizii. Auzi, dar oare pe mine nu mă poţi aproviziona cu un aspirator? Ştii că mi s-a stricat bătrânul meu aspirator şi tare mă dor şalele de fiecare dată când dau cu mătura.

– Cum să nu bunico. Acum căutăm. Uite ce zici de acest aspirator vertical Hoover Dust Manager cu filtre anti alergii. Astfel tu nu o să mai faci alergie la praf de câte ori o să aspiri. Este un aspirator cu putere foarte mare cu care matale vei aspira foarte uşor, inclusiv părul de câine pe care,  îl lasă Teo a mea, de câte ori vine la matale. Acest aspirator are şi perie pentru părul de animale, aşa că te scapă de frecat covoarele.

Untitled3

-Oooo, ce aspirator interesant. Aprovizionează-mă şi pe mine cu el. Şi cum îl primim?

– Fac comandă bunico şi o să ne vină acasă coletul, iar transportul lui este gratuit.

livrare-gratuita-abd-computer

– Ce drăguţ! Şi ce altceva găsim pe aici?

– Multe bunico,  hai să ne uităm….să ne facem provizii electronice  serioase în iarna această cu ajutorul ABD Computer…

Sursă poze: abdcomputer.ro

De asemenea, ai putea dori...

18 răspunsuri

 1. RaduThor spune:

  Intru şi eu acum să văd despre ce este vorba!

 2. cristinalincu spune:

  si de la mine din camara lipsesc proviziille astea!!

 3. maya-maria spune:

  Ssstt!Să nu ne audă lumea.Eu sunt bunică… înseamnă că-i de bine dacă știu să-ți scriu…succes, nu-i așa?!

 4. loredana1309 spune:

  Un laptop bun mi-ar trebui si mie.. dar nici la un aparat foto performant nu zic nu!

 5. dordefemeie spune:

  Faine provizii, daca ai convins-o si pe bunica…. e clar ca sunt foarte necesare.

 6. Dana Lalici spune:

  Am intrat si eu pe site-ul celor de la ABD. Mi se pare super ok preturile si faptul ca ofera garantie si pentru produsele second hand. Practic, chiar poti cumpara fara teama.

 7. Un aparat foto imi doresc si eu, de mult. 🙂
  Tot ma chinui sa-l castig dar n-am deloc succes! :))

 1. Noi 11, 2014

  […] V-aţi făcut proviziile pentru iarnă? Dacă încă nu vi le-aţi făcut vă invit să citiţi articolul următor şi să aflaţi de la ce magazin puteţi le achziţionaţi la un preţ foarte avantajos. Articolul îl puteţi citi aici. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.