Cumpărături distractive de pe Erfi.ro

Ce faci atunci când ţi se propune să devii părintele spiritual al unui bebeluş? Accepţi imediat, mai ales dacă este pentru prima dată când ţi se propune aşa ceva. Aşa am făcut şi  eu când mi s-a propus să creştinez pentru prima dată un băieţel. A fost o mare bucurie această propunere. A fost foarte simplu să spun da, accept. Dar mi-a fost greu după aceea,  deoarece habar nu aveam ce trebuie să fac în calitate de viitoare naşă a bebeluşului. Ştiam că trebuie să îi cumpăr trusoul pentru botez.Dar nu ştiam exact de unde să îl cumpăr, ce anume trebuie să conţină acest trusou. Greu tare când nu ai copii. Dar chiar dacă este greu,   totuşi trebuie să rezolvi problema trusoului. Şi ca să o rezolvi, ce faci?  Suni o prietenă.

– Fată mă faci să râd. Cum adică de unde să  cumperi trusoul pentru botez? De la un magazin care are hănuiţe pentru copii. Te duci la magazin şi îi ceri gestionarei să îţi  arate un trusou pentru botez. Ce este aşa de greu?

– Fată, tu de câte ori ai botezat?

– De vreo 4 ori.

– Câţi copii ai?

– Eşti culmea, doi.

– Eu de câte ori am botezat?

– Niciodată din câte ştiu.

-Câţi copii am?

– Niciunul….

-Aşadar, de unde să ştiu exact ce trebuie să iau pentru un băieţel nou născut? Nu ai vrea tu să mergi cu mine la cumpărături? Aşa faci şi tu o faptă bună pentru prietena ta dragă.

– Fată, nu prea am cum să umblu cu tine prin oraş, fiindcă nu am cu cine să las băieţii, iar după mine în oraş nu îi iau că nu ne tihneşte.

– Of, cum mă laşi tu pe mine la ananghie…

– Nu vreau să te las dar…. Stai mi-a venit o idee grozavă. Vino la mine şi facem cumpărături de aici.

– Vrei să spui că le facem online?

– Da, da, asta vreau să spun. Intrăm pe google, dăm căutare,  şi apoi apelăm la Erfi.

– Erfi!?

– Da, vom face cumpărături pentru botez de pe erfi.ro. Este un magazin online de unde eu am cumpărat foarte multe lucruri pentru băieţii mei, dar şi pentru când am botezat.  Este un magazin foarte  fain, fiindcă  aici găseşti şi lumănări pentru botez şi trusou şi hăinuţe pentru cel mic, şi jucării şi multe, multe lucruri interesante.  Nu trebuie să mai umbli din magazin în magazin pentru a îţi lua tot ceea ce  îţi trebuie.

Când am auzit că nu mai trebuie să umblu din magazin în magazin după lucruri, bucuria mea. M-am dus repede la prietena mea şi am şi intrat pe erfi.ro. Şi astfel a început distracţia. Fiindcă trebuie să recunosc că tare mai mai distrat făcând cumpărături de pe Erfi. M-am distrat contrazicându-mă mereu cu prietena mea în privinţa alegerilor hăinuţelor. Fiindcă în acest magazin găseşti o mare varietate de hăinuţe superbe, ne-a fost greu să alegem.

Dar în cele din urmă am ales nişte lucruri atât de frumoase încât de abia am aşteptat să vină botezul pentru a le dărui micuţului Darius. Am dat întâi la articole botez  şi am ales un set mir  format din prosopel, săpun în formă de copilaş şi o sticluţă pentru ulei, toate decorate în acelaşi stil cu ursuleţ, şnur şi fundiţă asortată. Prietena mea mi-a spus că voi avea nevoie de el la biserică.

Untitled3

Set Mir Preot Blue Teddy Bear

Apoi am ales două costumaşe pentru botez unul bleumarin şi unul alb, deoarece amândouă ne-au plăcut şi ne-a fost greu să renunţăm la unul dintre ele. Erau aşa frumoase şi elegante încât nu am putut rezista. Şi cum să îi  rezişti unui costum de bebeluş format din băscuţă, papion, vesta, cămaşa, sacou, pantalonaşi? Îmi şi închipuiam  cât de bine o să îi stea finuţului meu Darius îmbrăcat cu unul dintre aceste costumaşe. O să arate ca un adevărat cavaler, iar nana o să fie tare mândră de el.

Untitled2

Compleu botez Alb

Untitled

Compleu botez Bleumarin

Iar după ce am adăugat şi compleurile în coş, am început să ne uităm la lumânarea pentru botez. Şi aici altă problemă. Pe care să o alegi? Greu tare, dar până la urmă ne-a făcut cu ochiul o lumănare din aceeaşi colecţie cu setul Mir, aşa că am ales lumânarea Blue Teddy Bear. Această lumânare foarte elegantă a fost decorată cu ursuleţi şi biciclete, decoraţiune care ulterior pot fi desfăcute  de la lumânare şi  folosite pentru a decora camera copilului.

 

 

 

 

 

 

Untitled4

Lumânare botez Blue Teddy Bear

– Ce cumpărături frumoase am făcut!

-Daaa, nu-mi vine să cred că  am rezolvat problema aceasta aşa de repede, fără să umblăm prin oraş. Ce bine că există un magazin precum Erfi, de unde poţi să cumperi stând în faţa computer-lui.

– Dacă tot îţi place atât de mult acest magazin eu zic să  continuăm cumpărăturile, că nu doar lucruri pentru botez trebuie să îi cumperi finuţului tău. Trebuie să îi iei şi hăinuţe obişnuite, eventual jucării, şi multe altele.

-Poftim?

-Da, da, cum ai auzit. Dar nu îţi face probleme, după cum ai văzut aici găsim de toate….

Şi am continuat să ne distrăm cumpărând de la Erfi încă vreo oră. Şi i-am cumpărat de toate, şi căciuliţe şi botoşei, şi pantalonaşi şi salopete şi jucării. Am făcut într-un timp scurt,  foarte multe cumpărături pentru finuţul meu drag.

Dar a meritat, fiindcă m-am simţit minunat în ziua botezului şi apoi la petrecerea deosebită dată în cinstea lui Darius. Iată şi dovada.

DSC_1276

Pereche de dansatori profesionişti ce dansează în cinstea lui Darius

DSC_1193

Aranjament deosebit la petrecerea de botez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Surse poze: erfi.ro şi arhivă personală

De asemenea, ai putea dori...

8 răspunsuri

 1. cristinalincu spune:

  faine chestii de botez, eu am trecut de etapa asta, dar erfi ar fi fost o sursa excelenta!

 2. Dana Lalici spune:

  Mor de drag cand vad asa ceva. E adevarat, prefer chestiile mai cu rosu, de fetite, pentru ca o fetita imi doresc, dar pana la urma, indiferent de culoare, lucrursoarele asta iti amintesc de miracolul pe care il reprezinta un copil. Tare simpatic dialogul…:)

 3. maya-maria spune:

  Eu am botezat…15. Îți dai seama ce bine mi-ar fi prins un site de asta! Să-ți trăiască cei prezenți și cei viitori!Succes!

 4. ideilarece spune:

  Ce ne-am face fara magazinele online, noi mamicile, nu stiu. Nici nu vreau sa-mi inchipui ce inseamna sa umbli prin oras cu doi copii mici dupa tine, bine ca ati gasit o solutie online cu o oferta frumoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.