Kalapod.ro m-a făcut să iubesc iarna

– Of, iar vine iarnă deşi,  ştie că tare o urăsc. O  urăsc fiindcă în fiecare an când vine aduce cu ea frigul năprasnic. O urăsc, fiindcă din cauza frigului,  picioarele mele mereu sunt reci ca gheaţa şi oricât aş face să le încălzesc tot nu reuşesc. O urăsc şi mai tare de fiecare dată  când sunt nevoită să ies din casă…. O urăsc….

– Stop, draga mea… Am înţeles că  ai nu ştiu câte motive să urăşti iarna, deşi iarna nu ţi-a făcut nimic ţie…

– Cum nu mi-a făcut fata? Mi-a adus frigul care pe mine mă termină.

– Scuză-mă,  dar nu e vinovată iarna fiindcă tu când ieşi afară  nu îţi iei încălţămintea şi îmbrăcămintea potrivită.

– Mda, e uşor de zis. Parcă nu ştii cât de scumpe sunt toate în ziua de astăzi. Este greu să mai găseşti ceva în ziua de astăzi care să fie şi convenabil la preţ şi să îţi ţină şi de cald. Eu cel puţin încă nu am descoperit un magazin care să îmi ofere produse de calitate, să fie şi frumoase, să-mi ţină şi de cald şi să fie convenabile la preţ.

– Tu pe internet intri?

– Da, sigur că da. Citesc ziarele în fiecare dimineaţa, dar nu am  descoperit în ziar niciun articol cu încălţăminte de care vreau eu.

– Lasă-mă cu ziarele. Acolo nu găseşti ce îţi trebuie ţie.

– Când intri pe internet nu intri şi în magazinele online.

– Aaaaa, la astea te-ai referit?  Intru, dar nu găsesc niciodată ce vreau. Sunt scumpe fată produsele. Şi în plus trebuie să plăteşti şi transportul. Nu mi se pare avantajos…

– Da, e clar de ce urăşti iarna. O urăşti,  fiindcă nu ai descoperit încă magazinul care te va va face să o iubeşti.

– Poftim!? Există aşa ceva?

– Da, da, există. Iar magazinul se numeşte Kalapod.ro. Îţi recomand să intri şi să te convingi singură de faptul că este magazinul care te va face să iubeşti si să păşeşti cu încredere prin iarnă.

Untitled

Şi am intrat şi ce am văzut acolo m-a lăsat cu gura căscată. Cum am intrat pe site am văzut reclamă la cizme cu blană groasă aşa cu îmi doream eu la doar 29.90 lei. Am crezut că nu văd bine, aşa că am dat click pe categoria cizme să mă conving că este adevărat. Şi într-adevăr, preţul era corect.

Untitled

Cizme Miruna groase şi călduroase se găsesc doar pe kalapod.ro

Atenţia mi-a fost atrasă imediat de o pereche de cizme kaki groase, îmblănite, rezistente la apă, foarte comode şi călduroase la fix 29,90 lei. Ce poţi să îţi doreşti mai mult  de atât? În timp ce le băgăm în coş mă gândeam la cât de fericite o să fie picioarele mele datorită acestor cizme care le vor proteja de frig. După ce le-am băgat în coş, m-am întors  la cizme şi mi-am mai ales o pereche de cizme tot îmblânite, tot călduroase, tot la 29.90 lei,  dar un model puţin diferit.

Untitled

Cizme Missy îmblănite, comode şi foarte călduroase se găsesc doar pe kalapod.ro

De mult nu am mai fost atât de entuziasmată la cumpărături. Şi fiindcă entuziasmul era foarte mare,  mi-am ales şi o pereche de ghete la doar 59, 90 lei în stil milităresc, având în vedere că în toamna asta friguroasă revine stilul milităresc.

Untitled1

Ghete Cristall cu interior îmblănit se găsesc doar pe kalapod.ro

Satisfăcută peste măsură de cumpărăturile mele,  am finalizat comanda bucuroasă tare că doar cu 119,7 lei mi-am luat trei perechi de încălţăminte călduroase care mă vor învăţa să iubesc iarna.  Iar asta nu e tot. Fiindca am facut comandă de peste 99 lei, nu am plătit nici transportul. Ce pot să zic, din astea cumpărături aş vrea să fac mereu. Şi de acum asta se va întâmpla, voi reveni mereu la kalapod.ro, magazinul care m-a făcut să iubesc iarna şi să o aştept cu mare nerăbdare, deoarece acum ştiu că picioarele mele nu vor mai suferi de frig, ci se vor bucura de multă, multă căldură…

De asemenea, ai putea dori...

10 răspunsuri

 1. Ioana spune:

  O pereche buna de cizme sau ghete de iarna te fac sa stai mai linistit si sa infrunti iarna cu incredere.

 2. ideilarece spune:

  Super-preturi, merci de recomandare! Si arata si bine…bine de tot.

 3. maya-maria spune:

  De „boala” asta sufăr și eu. Mi-ar prinde bine niște cizme călduroase. Bine că știu adresa.

 4. Dana Lalici spune:

  Pe mine ghetutele m-au innebunit. Si am si nevoie de asa ceva. Multumesc de recomandare!

 5. cristinalincu spune:

  nici mie nu-mi place iarna, dar cizmele alea sunt foarte misto 🙂

 1. Noi 7, 2014

  […] aveţi chef de cumpărături ? Dacă da  citiţi articolul  de aici şi aflaţi de unde vă puteţi cumpara încălţăminte frumoasă şi foarte convenabilă la […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.