Într-un oraş frumos, detaliile fac diferenţa

Vă place oraşul în care locuiţi? Sunteţi mulţumiţi de felul în care arată, dar consideraţi că este loc de mai bine? Vă înţeleg perfect, deoarece aceeaşi opinie o am şi  eu despre oraşul în care locuiesc.  Este un oraş micuţ, drăguţ,  dar totuşi ceva îi lipseşte. Şi mi-am dat seama de acest lucru după ce am avut ocazia  să descopăr proiectele realizate de cei de la ArtDecor.

logo-png-8-e13909193675191

Atunci am realizat că ceea ce îi lipsea oraşului meu, pentru a fi cu adevărat frumos,  erau câteva detalii care întotdeauna fac diferenţa. Oraşul meu, supranumit şi Oraşul dintre vii, este un oraş  micuţ, drăguţ, dar parcă mult prea trist. Îi lipseşte veselia, îi lipseşte râsul cristalin al copiilor ce au ieşit la joacă în oraş cu dragii lor bunici. Îi lipseşte acea imagine frumoasă a bunicilor ce stau pe bănci în parc cu un ochi la dragii lor nepoţii, şi cu altul la tabla de şah.

Îi lipsesc toate acestea, deoarece în oraşul meu nu există parcuri de joacă precum proiectează cei de la ArtDecor.

5.Castel

În oraşul meu nu există din păcate,  nici mese de şah special amenajate pentru toţi ce îşi doresc să îşi petreacă timpul liber jucând o partidă de şah.

293

Cât de frumos ar fi oraşul meu dacă ar dispune de astfel de echipamente de joacă! Ce bucuroşi şi fericiţi ar fi copiii care,  în timpul liber s-ar putea juca afară în aer liber în spaţii minunate special amenajate pentru ei,  şi nu în casă.

2

Îmi doresc ca oraşul meu drag să fie răsfăţat cu un proiect minunat precum a celor de la ArtDecor. Îmi doresc ca oraşul meu să arate altfel. Îmi doresc să văd pe stradă,  bănci ocupate de oameni ce au ieşit să se bucure de vremea frumoasă de afară. Îmi doresc ca oraşul meu să fie mult mai curat. Îmi doresc ca oamenii să nu se mai plângă din lipsa coşurilor de gunoi. Îmi doresc ca locul în care m-am născut,  şi am crescut să fie plin  de jardiniere de flori, care să te înnebunească cu parfumul lor. Îmi doresc să văd prin tot oraşul foişoare din lemn pline persoane de vârsta a treia ce s-au întâlnit  pentru a  deapăna amintiri din vremurile trecute.

DSCF0764

Este minunat să îţi doreşti ceva  şi să ştii că există cineva care îţi poate îndeplini acea dorinţă. Eu îmi doresc atât de multe pentru oraşul meu, deoarece ştiu că cei de la ArtDecor îmi pot îndeplini această mare dorinţă. Prin intermediul proiectelor lor,  ei îmi pot transforma oraşul dintr-unul trist şi lipsit de viaţă, într-unul plin de veselie şi de viaţă. Ei îi pot da oraşului strălucirea de altă dată,  punând la punct câteva detalii care,  fac diferenţa dintre un oraş drăguţ şi  unul cu adevărat frumos. Îmi doresc ca oamenii să nu mai stea în stradă să aştepte autobuzul, ci în staţii special amenajate.

Dacă şi voi vă doriţi să vă bucuraţi de toate aceste lucruri la voi în oraş,  deoarece  v-aţi dat deja seama că aceste detalii fac diferenţa, şi pot transforma oraşul vostru într-unul mult  mai frumos, atunci înseamnă că este cazul să apelaţi la cei de ArtDecor, la  maieştrii transformărilor frumoase…

De asemenea, ai putea dori...

8 răspunsuri

 1. mikyangel007 spune:

  La noi orasul a devenit mult mai frumos de cand s-a investit in mobilier urban si in echipamente de joaca.

 2. Dana Lalici spune:

  Da, echipamentele astea intr-adevar aduce culoarea intr-un oras. Mi-au placut si ele si masutele si aparatele de sport. Culmea ca aparatele le am destul de aproape de casa si in realitate si mereu le laud..dar nu le-am folosit niciodata. 🙂

 3. cristinalincu spune:

  intr-adevar, mobilierul urban schimba mult in bine un oras 🙂

 1. Noi 3, 2014

  […] Care sunt micile detalii ale unui oraş frumos? Răspunsul meu la această întrebare îl găsiţi aici. […]

 2. Feb 6, 2015

  […] Atunci am realizat ce ceea ce îi lipsea orasului pentru a fi cu adevarat frumos erau câteva detalii care întotdeauna fac diferenta. Orasul meu, supranumit si Orasul dintre vii, este un oras micut, dragut, dar parca mult prea trist. Îi lipseste veselia, îi lipseste râsul cristalin al copiilor ce au iesit la joaca în oras cu dragii lor bunici.Îi lipseste acea imagine frumoasa a bunicilor ce stau pe banci în parc cu un ochi la dragii lor nepotii, si cu altul la tabla de sah…” >> citeste mai departe […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.