Din dragoste de viaţă cumpăr online

V-aţi întrebat vreodată cum ar fi fost viaţa voastră dacă nu s-ar fi inventat cumpărăturile online? Eu mi-am pus o astfel de întrebare şi am ajuns la concluzia că mi-ar fi fost foarte greu dacă nu aş fi putut cumpăra online. Aş fi pierdut foarte mult din timpul ăsta care,  zboară ca nebunul şi nu mă lasă niciodată să mă bucur pe săturate de clipele alături de cei dragi. Iubesc foarte mult viaţa, iubesc foarte mult clipele petrecute alături de cei dragi sufletului meu. Şi din acest motiv nu îmi place să irosesc timpul cu mersul prin oraş în căutare de tot felul lucruri.

De când am descoperit că pot cumpăra online, viaţa mea s-a schimbat complet.  Datorită faptului  că acum pot să intru rapid pe internet şi să ajung într-o clipă la magazinul care are tot ceea ce eu am nevoie, îmi rămâne destul timp pentru a sta cu cei dragi mie. Mi se pare extraordinar să stai comod în faţa pc-ului, să intri pe magazinul online, să îţi alegi produsele, să le bagi în coş, să faci comandă, iar ele să îţi fie aduse apoi de curier direct la uşa casei tale. Vă spun sincer că nu îmi mai pot imagina viaţa fără cumpărăturile online, mai ales datorită faptului că astfel pot avea timp offline. Voi faceţi cumpărături online?  Nu faceţi fiindcă nu există un magazin online cu de toate pentru toţi?

Poate mulţi dintre voi sunteţi reticenţi în a cumpăra online din cauza faptului că vă gândiţi că nu există un magazin online cu produse de toate pentru toţi.  Dar să ştiţi că nu trebuie să vă temeţi de acest lucru. De ce? Fiindcă există un magazin de unde cu toţii putem cumpăra de toate, iar acest acest magazin se numeşte Hanora.

hanora.ro

Acest magazin a fost creat de o echipă de oameni  cu iniţiativă care au înţeles mai bine ca oricine cât este de important timpul. Ei şi-au dat seama că trebuie să găsească o nouă soluţie, să vină cu un nou concept care să le dea posibilitatea omenilor să cumpere tot ceea ce au nevoie dintr-un singur magazin, doar stând în faţa computer-ului. Astfel a luat fiinţă hanora.ro, magazinul care dă tuturor posibilitatea să cumpere online, ca să aibă timp offline. Aici găseşti o gamă variată de produse precum sunt cele pentru casă, cele cosmetice, pentru timp liber.  Găseşti chiar şi produse pentru menţinerea sănătăţii.

Datorită acestui magazin nu mai trebuie să umbli prin oraş din magazin în magazin în căutarea de diverse lucruri şi astfel să pierzi o groază de timp. Este suficient să intri pe hanora.ro, să îţi alegi produsul dorit şi să aştepţi să îţi vină comanda direct acasă. Eu aşa procedez, deoarece ştiu că aici mereu găsesc tot ceea ce am nevoie. Utimul produs pe care mi l-am luat de aici este o pernă de masaj Shiatsu prevăzută cu infraroşu şi special creată pentru masarea gâtului si a cefei. 

perna-masaj-vf1

Este o pernă fantastică care mă ajută foarte mult în relaxarea muşchilor şi astfel scap de oboseală şi de durerile de cap. Şi ceea ce este foarte interesant este faptul că este o pernă portabilă, ceea ce îmi permite să o folosesc fie acasă, fie în maşină, fie la birou. Vă doriţi şi voi o astfel de pernă, dar şi produse cosmetice? Vă doriţi şi jucării  pentru copiii voştri?  Vă trebuie şi nişte scule?  Multe vă mai doriţi! Dar nu-i nimic, imediat le puteţi cumpăra. Trebuie doar să urmaţi câţiva paşi:

– înstalaţi-vă comod în faţa computer-lui

 -luaţi-vă eventual şi o ceaşcă de cafea sau de ceai

 -intraţi apoi pe hanora.ro

 – căutaţi produsele dorite la catetgoriile care apar pe site

  – băgaţi-le în coş

 – lansaţi comanda

 După ce respectaţi toţi aceşti paşi nu vă mai rămâne decât să aşteptaţi comanda să vă vină acasă. Între timp vă puteţi bucura de viaţă şi de clipele petrecute alături de cei dragi. Acum veţi înţelege şi voi ce bine e să cumperi online, ca să ai timp offline.

Eu din dragoste de viaţă cumpăr online şi am timp offline să mă pot bucura de darul preţios numit viaţă.

De asemenea, ai putea dori...

6 răspunsuri

  1. mikyangel007 spune:

    Si eu iubesc shoppingul online care ma scuteste de timp pierdut si de alergatura.

  2. Dana Lalici spune:

    m-ai facut curioasa. am sa intru si eu. sunt fan al cumparaturilor on line.

  3. cristinalincu spune:

    la Hanora chiar gasesti tot ce vrei 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.