Spovedanie online

Am păcătuit, şi nu o dată ci de şapte ori. De ce vă mărturisesc vouă acest lucru? Fiindcă sub nicio formă nu pot să mă duc la preot şi să-i povestesc despre aceste păcate. Ar fi şocant pentru el. De aceea am ales să vă mărturisesc vouă,  dragele mele cititoare de aceste şapte păcate pe care,  sinceră să fiu nu-mi pare rău că le-am comis. Ştiu că voi după ce veţi  afla despre ele mă veţi înţelege mai bine ca nimeni altcineva.

Săvârşirea acestor păcate a început în momentul în care am văzut la o prietenă un set de lenjerie intimă superb. Şi brusc mi-am dat seama că mi-l doresc şi eu. Ştiam că nu puteam să mi-l iau fiindcă banii erau planificaţi pentru alte cumpărături. După cum cu toate ştiţi trăim într-o perioadă în care trebuie să îţi calculezi fiecare bănuţ pentru a reuşi să te descurci cu plata facturilor care nu sunt deloc puţine. Dar atunci când ispita e mare, uiţi de toate şi uite că păcătuieşti. Primul meu păcat a fost acela de a o ruga pe prietena mea să-mi spună numele magazinului pentru a mă putea duce să-mi cumpăr şi eu un asemenea set.  După ce am aflat că magazinul se numeşte SevenSins şi este un magazin online, imediat cum ajuns acasă am şi intrat pe site-ul magazinului.

De cum am intrat pe site, mi-am dat imediat seama că aici voi comite mai multe păcate. Dar mi-am zis că viaţa e scurtă şi trebuie să mă bucur în orice moment de ea, chiar dacă păcătuiesc.  Şi m-am bucurat foarte tare şi astfel am comis cel de-al doilea păcat. Am da la seturi compleuri sexy şi mi-am ales de acolo setul Chita, cel pe care îl văzusem la prietena ea. Ce fericită am fost când l-am băgat în coş. Şi cum să nu fiu merită dacă acest mi se potriveşte de minune fiindcă este incitant şi provocator ca şi mine.

Untitled

Entuziasmată peste măsură de alegerea mea, am comis cel de-al treilea păcat. În loc să finalizez comanda, eu am continuat să mă uit la produsele minunate şi foarte ispititoare de pe site. Privirea mi-a fost imedist atrasă de o pereche de chiloţi ChiliRose foarte incitanţi. Nu am putut să le rezist, aşa că i-am băgat şi pe aceştia în coş.

Untitled2

Al patrulea păcat l-am comis chiar fără să-mi dau seama. Nici nu ştiu când am adăugat în coş şi o rochie sexy şi foarte elegantă pe care o pot purta fie la petreceri, în club sau la ocazii deosebite.

Untitled3

Al cincilea păcat l-am făcut foarte rapid. Mai greu este întotdeauna cu primul după aceea totul este mai uşor. Mi-am zis că la această rochie merg şi niste dresuri de calitate, aşa că mi-am ales şi o pereche de dresuri în ton cu rochia. Mi-a fost foarte greu să ales datorită varietăţii mare de dresuri. Dar în final am reuşit. Dacă vă doriţi să-i descoperiţi şi voi, vă recomand să intraţi pe site să îi vedeţi. După ce mi-am ales dresurile, mi-am zis că asta e tot, dar  mi-am amintit că la neglijeuri nu m-am uitat. Cum le-am văzut, cum am simţit că dorinţa de a-mi cumpara unul e din ce în ce mai mare. Am încercat să rezist, să mă abţin, să-mi spun că de deja mi-am cumpărat mai mult decât trebuia, dar nu am reuşit. Şi astfel am comis şi al şaselea păcat.

Al şaptelea păcat a fost floare la ureche. Mi-am zis că dacă am fost în stare să comit şase păcate, încă unul deja nu mai contează. Şi uite cum în mai puţin de o oră am comis şapte păcate de care drept să vă spun sunt foarte mândră.  Şi fiindcă sunt foarte mândră de ele, m-am gândit că nu ar fi rău dacă aceste păcate ar cădea şi pe voi.

Având în vedere că stau foarte bine cu intuiţia, bănuiesc că voi nu v-aţi supăra dacă păcatele acestea ar cădea şi pe voi. De aceea vreau să anunţ că trebuie să fiţi pe fază deoarece în curând de Black Friday pe sevensins.ro o să fie nişte oferte extraordinare pe care nu trebuie să le rataţi.  De asemenea trebuie să ştiţi că puteţi vedea produsele minunate pe care SevenSins le pune la dispoziţia clienţilor săi în noul showroom din strada  Orzari nr. 3, Sector 2. Prin intermediul acestui showroom, SevenSins îşi propune  să îşi întâmpine clienţii într-un cadru intim şi foarte  plăcut, perfect pentru  achiziţionarea  de lenjerie intimă. Acest showroom dispune de un spaţiu permisiv, sute de produse expuse, cabine de probă spaţioase, experienţă de peste 4 ani a colectivului în consilierea clienţilor pentru alegerea produsului ideal. De asemenea toţi cei care vor vizita acest showroom se vor putea  delecta cu o cafea, scopul acesteia fiind crearea unui spatţiu cât mai intim, atât de necesar în alegerea unei piese de lenjerie intimă.

O să puteţi oare să nu păcătuiţi când veţi avea parte de un aşa răsfăţ? Eu cred că nu, de fapt sper că nu veţi rezista şi veţi păcătui şi voi. Însă după ce păcătuiţi vă rog să-mi spuneţi şi mie… Eu mă mândresc deocamdată cu sevensins1 voi oare cu câte vă veţi mândri?

De asemenea, ai putea dori...

9 răspunsuri

 1. Vienela spune:

  Nici nu iti poti imagina cate pacate am comis eu din cauza acestui minunat site! Inca mai comit, ca am facut o comanda serioasa la ei… 🙂

 2. loredana1309 spune:

  Uuu.. sexy! Toate arata bine 😀

 3. Dana Lalici spune:

  As este, primul pacat e mai greu. Ca si la cura de slabire: prima oara ai mustrari de constiinta sa o incalci, ulterior..o faci cu placere!

 4. rudia2014 spune:

  Pentru lenjeria aia intimă…aș păcătui și eu. de câte ori e nevoie! 😆

 5. cristinalincu spune:

  misto… pacate 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.