MiniPrix.ro, aliatul femeilor cu stil

Vă place să fiţi cochete? Vă place  îmbrăcămintea cu stil? Mă bucur. Ştiţi de ce? Fiindcă în final am găsit persoanele potrivite cu care să vorbesc despre colecţia de stil de pe miniprix.ro. Ce bine îmi pare că acum am cu cine discuta despre produsele minunate care mereu se găsesc pe acest magazin online.  Vă mărturisesc că de când am descoperit acest magazin al colecţiilor de stil, stilul meu de îmbrăcăminte s-a schimbat complet. Acum îmi este mult mai uşor să fiu cochetă, să mă îmbrac mordern. Acum nu îmi mai fac probleme în privinţa hainelor sau accesoriilor, deoarece ştiu că dacă îmi lipseşte ceva, dacă vreau să fac cumva o schimbare în garderoba mea, nu trebuie decât să intru pe MiniPrix. Aici găsesc de fiecare dată tot ceea ce îmi trebuie pentru o garderobă modernă completă.

Noi femeile avem mare noroc cu acest magazin. Cred că sunteţi toate de acord cu mine cu faptul că MiniPrix este aliatul perfect al femeilor cu stil. Datorită lui, noi nu trebuie să căutăm peste tot îmbrăcăminte cu stil. Este suficient să intrăm pe miniprix.ro, şi să ne alegem de aici articolele de îmbrăcăminte care ne plac cel mai mult. Aşa am făcut eu zilele trecute. Am intrat pe site şi  am şi  descoperit noua colecţie  de pardesie şi paltoane. Sunt superbe, voi le-aţi văzut? Dacă încă nu aţi apucat să le vedeţi, nu-i nimic, încă mai aveţi timp. Până intraţi şi voi pe site pentru a începe sesiunea de shopping pentru toamnă iarnă, permiteţi-mi să vă arăt ce mi-am ales eu pentru sezonul rece. Sunt aşa de încântată de alegerile mele încât trebuie neaparat să vi le arăt şi vouă.

Fiindcă aveam nevoie de un palton nou şi de o pereche de cizme frumoase, am intrat pe MiniPrix să mă uit la noua colecţie pentru toamnă iarnă. Când m-am la paltoane, imediat l-am zărit pe el, paltonul multifunctional din două piese. De cum l-am văzut, mi-a plăcut enorm. Paltonul meu de lână 100% are un fermoar în talie care îl transformă în deux piece. Nu-i aşa că grozav?  Eu l-am numit paltonul magic fiindcă când vreau îl transform în palton, când vreau în scurtă. Iar când vreau dau scurta jos şi rămân în pulover şi fustă atunci când sunt la servici. Este un palton perfect pentru o fire schimbătoare ca mine.

Untitled2

Palton

Untitled

Hocus Poscus şi m-am transformat în scurtă

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Untitled3

Hocus Pocus şi a apărut şi-o fustă

 

Şi cum un asemenea palton merită o pereche de cizme pe cinste, le-am căutat şi pe acestea. Bineînţeles că imediat le-am şi găsit şi le-am şi băgat în coş.

Untitled

Sunt tare fericită că din nou am reuşit să-mi înnoiesc garderoba cu îmbrăcăminte cu stil la preţuri ce nu-mi golesc niciodată portofelul,  cum doar pe miniprix.ro găseşti. Ce ziceţi dragele mele femei cu stil, nu-i aşa că am făcut o alegere bună? Eu zic că da, dar dacă nu vă place ceea ce eu am ales, vă recomand să intraţi numaidecât pe site şi să vă alegeţi tot ceea ce vă doriţi. Mie nu râmâne decât să vă urez mult spor la cumpărături cu:

miniprix

De asemenea, ai putea dori...

7 răspunsuri

  1. Şi mie îmi plac produsele lor. 🙂

  2. Dana Lalici spune:

    Geniala chestie paltonul ala! Iar Miniprix are super reduceri, mai els daca alegi sa cumperi on line!

  3. cristinalincu spune:

    Super idee cea de a avea un palton multifinctional din doua piese. Nu stiam ca exista asa ceva! Vreau si eu 🙂

  1. Oct 28, 2014

    […]  Dragilor v-aţ dori să vă înnoiţi acum în prag de iarnă? Aveţi acum şansa să vă achiziţionaţi lucruri frumoase şi foarte convenabile de la un mare magazin online. Despre ce magazin este vorba puteţi afla din articolul de aici. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.