Îmi doresc…

Sunt o norocoasă. M-am născut şi am crescut într-o familie care mi-a oferit tot ceea ce a fost mai bun pentru ca eu să am parte de o viaţă cât mai frumos. A venit timpul însă să îmi iau zborul şi să mă mut la casa mea. Aceasta este marea mea dorinţă. Să-mi cumpăr o casă, pe care să transform într-un adevărat câmin, unul în care să mă refugiez în fiecare seara. Îmi doresc un cămin pe care să mi-l amenajez după pofta inimii.

Îmi plac lucrurile altfel, cele care mă ajută să scap de monotonia din viaţa de zi de zi. Îmi place acele lucruri de care te poţi bucura o viaţă întreagă. Sunt o persoană care mă ataşez foarte mult de fiecare lucru pe care îl primesc cadou sau pe care mi-l cumpăr fiindcă simt că se potriveşte de minune personalităţii mele. Deşi casă încă nu mi-am găsit, eu nu încetez să mi-o imaginez. Şi-o mi-o imaginez ca având un stil minimalist, dar foarte modern şi avangardist.

Îmi doresc să  am o casă nu prea mare, dar  luminoasă, cu un dormitor, o bucătărie destul spaţioasă, o baie şi un living decorat cât mai interesant. Îmi doresc să arate diferit, să mă reprezinte în totalitate. Îmi vine greu să-mi dau seama ce-mi doresc exact, ştiu doar că îmi doresc să fie altfel. În acest moment de un lucru sunt absolut sigură. Sunt sigură că în casa mea voi pune parchet de stejar triplustratificat Blake Fade.

Parchet-Stejar-Black-Fade-Impressio-B-500x750

Este un parchet pe care îl consider deosebit. Încă de prima data când l-am văzut, mi-am dat seama că  este exact ceea îmi doresc pentru casa mea. Şi sunt singură de acest lucru, atât datorită faptului că acest parchet dă suprafeţei un aspect unic, datorită tratării cu un ulei alb, cât datorită faptului că este  realizat din lemn 100& natural. Site-ul pe care l-am descoperit, parchetpeviata.ro  a rămas fidel viziunii de la început de a folosi numai produse ecologice şi de calitate, din lemn 100%. Iar acest lucru m-a încântat foarte mult. De asemenea,  m-a încântat foarte mult că parchetul pe care mi-l doresc pentru casa mea,  face parte din gama Impressio care în 2011 a  luat Premiul Red Dot Product Design. 

Va fi o adevărată plăcere să calc în casa mea pe un parchet care a fost premiat. Acest lucru denotă faptul că în viitoarea mea casă,  mă voi putea bucura de lucruri de foarte bună calitate care vor ţine o  viaţă.  Nimic  poate fi mai frumos, decât să îţi găseşti casa visurilor tale şi să o  amenajezi cu lucruri de care să fii mândră şi  care să te facă să te întorci cu drag acasă,  singurul loc în care sufletul tău îşi găseşte liniştea şi pacea de care are atâta nevoie.

De abia aştept ziua în care voi găsi casa visurilor mele, iar  parchetpeviata.ro, o va transforma în casa sufletului meu în care voi reveni cu mare drag la sfârşitul fiecărei zilei obositoare.

PS:Dacă şi voi dragilor,  vă doriţi aceleaşi lucruri vă recomand  să faceţi ca mine, să intraţi pe site, să căutaţi, să alegeţi ceea ce vă place şi să cumpăraţi. 

De asemenea, ai putea dori...

5 răspunsuri

  1. Ionut spune:

    Imi place foarte mult parchetul de calitate, in ziua de azi sunt multe magazine care vand produse de proasta calitate. Acum ceva vreme un prieten a cumparat parchet din lemn, nu era din lemn, avea lipita o firma pe el. Deci teapa curata. Magazinul parchetpeviata.ro este unul foarte interesant, are preturile mari dar ofera calitate si produse originale, in schimb, odata pe an curata ei parchetul si il repara, fain.

    • Da, ai dreptate. De asta trebuie sa avem grija de unde cumparam produsele. Magazinul parchetpeviata.ro este alegerea perfecta. Poate sunt mai scumpe ca in alte magazine, dar produsele lor tin o viata. 🙂

  2. cristinalincu spune:

    imi place parchetul din imagine si ma bucur ca este atat de usor de cumpara acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.