Lume, lume, o-ntrebare

Ce ziceţi de faptul că iPhone 6  a fost lansat în România de către Quickmobile? Cei de la Quickmobile.ro sunt primii care aduc iPhone 6 în România. Este extraordinar, nu aşa-i? România are nevoie de astfel de lansări pentru ca investitorii să-şi îndrepte încet, încet atenţia şi către noi. Trăim vremuri grele, avem nevoie de oameni dispuşi mereu să facă ceva pentru ca lucrurile să înceapă să se mişte în această ţară în care parcă nimic nu mai merge cum trebuie.

Faptul că România este prezentă pe hartă lansărilor mondiale prin Quickmobile poate constitui un punct de plecare în direcţia cea bună. E adevărat nu toată lumea îşi va permite un astfel de telefon, dar dacă gândim astfel nu vom putea niciodată evolua. Prezenţa telefonului de ultimă generaţie iPhone 6  pe quickmobile.ro demonstrează faptul  că suntem o bună piaţa de desfacere şi acest lucru poate constitui un plus pentru economia românească. Prezenţa pe piaţa românească a noilor tehnologii reprezintă un pas spre evoluţie,  un pas pe care trebuie să-l facem cu multă încredere şi hotărâre. Quickmobile l-a făcut pentru noi, iar acest lucru ar trebui să ne bucure pe toţi.

Prin pasul important pe care l-a făcut Quickmobile dă posibilitatea pasionaţilor de tehnologie să beneficieze  de un telefon foarte performant mult rapid ca celelalte telefoane. Nu-i aşa dragi pasionaţi de tehnologie că v-am dat o veste bună? Acum puteţi foarte rapid să vi-l comandaţi de pe quickmobile.ro fără să mai fiţi nevoiţi să mai staţi la cozi interminabile. Faceţi comandă online şi vă vine direct acasă foarte rapid. Care este diferenţă între iPhone 5 şi iPhone 6 nu vă spun,  deoarece vreau să vă las pe voi să descoperiţi intrând pe site-ul celor de la Quickmobile.

iphone-6-quickmobile-1

 Vă spun sincer că şi eu mă bucur de apariţia lui iPhone 6, dar nu atât de tare pe cât mă bucur de faptul că pot câştiga primul iPhone 6 din ţară participând la concursul de pe blogul lui Cristi. Dacă şi voi vă doriţi să-l câştigaţi vă recomand să participaţi  la concurs. Multă baftă vă doresc! Fie ca cel mai norocos dintre noi să câştige telefonul pe care mulţi dintre noi şi l-ar dori şi pe care Quickmobile ni-l face cadou cu drag. 

De asemenea, ai putea dori...

4 răspunsuri

  1. Andreea spune:

    S-a stat la coada zile intregi. Cred ca merita, toti banii.

  2. borceablog spune:

    iPhone 6 şi iPhone 6 Plus sunt doua gadgeturi asteptate in intreaga lume. Am vazut reactia din SUA si cred ca vanzarile vor depasi cele mai optimiste asteptari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.