Noroc şi sănătate cu Himalaya Herbal

Sunt o norocoasă. Ştiţi de ce? Fiindcă mi-au dat viaţă doi oameni care se iubesc şi acum după 34 de ani de căsătorie şi datorită faptului că mă pot bucura de sănătate cu ajutorul produselor Himalaya Herbal. Medicamentul care mă ajută foarte mult este Septilin care mereu are grijă de imunitatea mea astfel că mă protejează de infecţii respiratorii bacteriene, gripa şi alte viroze respiratorii, infecţii ORL, afecţiuni alergice.

Septilin_Tablete_-340x340

Îmi amintesc însă că a fost un moment în viaţa mea pe care era să-l ratez din cauza răcelii. Acel moment marca aniversarea a 25 de ani de căsătorie a părinţilor mei, un moment pe care nu puteam sub nicio formă să-l ratez. Vroiam să mă bucur de fiecare clipă petrecută alături de cei care mi-au dat viaţă, de dragii mei părinţi. Este extraordinar  să poţi să  fii martor la momentul  în care cei care ţi-au dat viaţă îşi jură din nou iubire şi îşi promit iarăşi să fie mereu împreună la bine şi la rău.

DSC00648

Simbolul a 25 de ani de iubire

 

Nu puteam sub nicio să lipsesc de la un astfel de moment. A fost momentul în care mi-am dat seama că sănătatea nu e totul în viaţă, dar fără sănătate totul e nimic. Trebuia să mă însănătoşesc rapid pentru ca la nunta de argint a părinţilor mei să mă pot distra cum se cuvine.  Fiindcă m-am săturat de chimicale şi fiindcă am mare încredere în tot ceea ce natura ne pune la dispoziţie,  mi-am cumpărat un medicament natural pentru imunitate care m-a ajutat să lupt contra răcelii care se pregătea să-mi strice tot cheful şi mi-am revenit. Şi astfel în ziua în care părinţii mei şi-au unit  din nou destinele în faţa lui D-zeu,  eu am fost în mare formă şi m-am bucurat alături de ei de acea zi specială.

Dacă şi voi vreţi să vă bucuraţi de noroc şi sănătate cu ajutorul Himalaya Herbal tot ceea ce trebuie să faceţi este să lăsaţi un comentariu la acest articol. Astfel aveţi şansa să câştigaţi un voucher de 50 de euro cu care vă puteţi cumpăra produse de pe hboutique.ro. Vă aştept cu drag comentariile!

De asemenea, ai putea dori...

14 răspunsuri

 1. Vali Crintea spune:

  un mare avantaj al acestor produse este acela ca naturiste fiind nu au efect daunator asupra ficatului si rinichilor cand sunt absorbite de corp.

 2. Camelia spune:

  Am incercat cateva produse de la Himalaya,mare parte cosmetice,si mi-au placut foarte mult.Am avut si un supliment alimentar care a fost bun si as vrea sa mai incerc ceva pentru cresterea imunitatii,ca in ultimul timp ma prind raceli intr-una.
  Recomand sapunurile si exfoliantul cu Neem. 🙂

 3. Aniela Deby spune:

  Iubita, eu nu am folosit foarte mult aceste produse, dar majoritatea spun ca sunt extraordinare 😀

 4. Produsele comercializate de cei de la Himalaya sunt de o calitate foarte buna si nu sunt deloc scumpe, avand in vedere eficienta lor. Am achizitionat si eu Septilin, atat in varianta de sirop, dar si cea de tablete. Siropul il dam copilului, iar tabletele le consumam noi, adultii casei. cum spuneam, este un produs de exceptie, ca toate produsele Himalaya, de altfel!

 5. Poteci de dor spune:

  Da, din ce în ce mai mult ne întoarcem la produsele naturiste. Şi nu e rău deloc.
  Am vizitat siteul lor, interesante multe dintre produse. Nu am încercat până acum.

 1. Sep 23, 2014

  […] puteţi achziţiona produse de pe hboutique.ro, vă invit să lasaţi un comentariu la articolul de aici. Vă aştept cu drag comentariile la […]

 2. Sep 23, 2014

  […] puteţi achziţiona produse de pe hboutique.ro, vă invit să lasaţi un comentariu la articolul de aici. Vă aştept cu drag comentariile la […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.