Surpriza

Pentru foarte multă lume,  ziua de naştere este un eveniment deosebit pe care îl aşteaptă cu mare nerăbdare. O bună prietenă  îmi spunea adesea că de ziua ei se simte cel bine, este cea mai fericită fiindcă lumea îi trimite mesaje, o felicită îi dăruieşte cadouri frumoase. Pentru mine în schimb,  ziua de naştere nu mai are aceeaşi semnificaţie pe care a avut-o pe când eram copil şi petreceam alături de prieteni. Pentru mine ziua mea de naştere a devenit între timp o zi ca oricare alta, o zi cu nimic deosebită faţă de altele.

Toţi cei care mă cunosc ştiu asta şi oricât au încercat să-mi schimbe opinia tot nu au reuşit.  Anul acesta însă am avut parte de o surpriză de proporţii. Două dintre cele mai bune prietene au complotat şi mi-au demonstrat cât de mult greşesc când în fiecare an consider ziua mea de naştere o zi ca oricare alta. Ştiind că de ziua mea naştere stau de obicei toată ziua la servici şi muncesc pentru ca timpul  să treacă mai repede, ele au intrat la mine în apartament şi mi l-au decorat.

Mi s-a părut mie ciudat că nu mă sună prietenii de ziua mea, dar mi-am zis că poate s-au luat cu treaba ori s-au săturat să mă sune să mă felicite, iar eu să le răspund cu jumătate de gură. Recunosc că nu m-am simţit bine când am văzut că nu mă sună prietenii, dar am zis că se întâmplă acest lucru doar din vina mea.

Ziua a trecut cu greu, dar în final s-a făcut seară şi am plecat acasă. Mă bucuram că a trecut cea mai tristă zi din an, o zi în care consideram că nu am ce sărbători. Dar eu nu ştiam că ziua mea de naştere nu se terminase, ci abia avea să înceapă. Când am deschis uşa apartamentului am avut un şoc. Holul de la intrare era plin de lumânări care ardeau. Atunci mi-am dat seama că prietenele care aveau cheie de la apartament au intrat şi mi-au pregătit o surpriză. Era o imagine superbă  care mi-a făcut să lăcrimimez. Am înaintat pe drumul marcat de lumănări până în sufragerie. Acolo în mijlocul sufrageriei pe covor se afla o inimă din lumănări.  În mijlocul ei se afla o fotografie cu mine şi prietenii mei. M-am apropiat de ele şi am observat că pe fiecare lumânare scria: La mulţi ani dragă noastră prietenă! Te iubim!

Atunci s-a aprins lumina, iar în spatele meu au apărut prietenii mei care m-au îmbrăţişat şi m-au umplut de cadouri.

– Doamne! Nici nu-mi vine să cred! Cum de v-aţi gândit să-mi faceţi această surpriză?

– Am zis că poate aşa o să te bucuri şi tu de ziua ta de naştere şi ai să înţelegi în final că noi ţinem la tine şi vrem să fii fericită.

– Sunt fericită şi foarte norocoasă că vă am pe voi. De aţi luat aceste lumănări personalizate superbe?

set-lumanari-din-3-piese

                                                                                 Sursă poză: promotion.eu

– De pe promotion.eu, site-ul unde găseşti cadouri personalizate şi fel de fel de materiale promoţionale. Nu ştiam ce cadouri să-ţi luăm  şi am intrat pe acest site să căutăm, aşa am descoperit setul de lumânări şi ne-a venit ideea. Îţi place?

logo

– La nebunie. Este cea mai frumoasă surpriză din ultima vreme. De acum de fiecare când am să mă uit la lumânări am să-mi amintesc cât de norocoasă sunt că am prieteni ca voi.

– Şi noi suntem norocoşi şi ne bucurăm că am putut să te facem să zâmbeşti şi să te bucuri de această zi.

– Astăzi a fost o zi specială, o zi pe care nu am să o pot uita niciodată.

Prietenii sunt ca stele, nu-i vezi mereu, dar ştii că ei sunt întotdeauna acolo. Apar atunci când nici nu te aştepţi şi-ţi luminează viaţa.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.