Părerea ta contează

– Draga mea nici nu pot să-ţi spun ce bine m-am simţit la salonul de frumuseţe la care am fost. Nu este un simplu salon, este ca o oază de relaxare şi linişte, unde personalul te face să simţi cu adevărat relaxat. Este extraordinar acolo, îţi recomand să te duci şi tu. Şi îţi mai recomand ca după ce te răsfeţi să mergi  şi la shopping. Iar seara îţi poţi lua iubitul şi merge la un frumos restaurant din Herăstrău.

– Astăzi observ că eşti toată numai recomandări. Văd că eşti foarte încântată de descoperirile tale. Mă bucur că te-ai simţit bine acolo unde ai fost. Ţi-au plăcut mult locurile în care ai fost, nu-i aşa?

– Da, chiar foarte mult, de asta ţi le-am şi recomandat.

– Nu ai vrea să recomanzi şi altora ceea ce mi-ai recomandat mie? Ar fi bine să afle şi alţii despre aceste locuri.

– Şi ce vrei acum să opresc lumea pe stradă să le spun unde am fost sau să scriu eventual pe facebook despre unde mă duc de fiecare dată?

– Nu, nici nu am spus aşa ceva. Eu doar te-am întrebat dacă ai vrea să le recomanzi şi altora.

– Sigur că aş vrea, ştii că dacă îmi place ceva spun şi altora. Dar cum aş putea să recomand?

– Poţi recomanda dacă intri acum în comunitatea oamenilor care au beneficiat de serviciile unei firmei. Este locul în care părerea ta contează. Aici îţi poţi spune părerea despre locurile unde ai fost şi ţi-au plăcut şi să interacţionezi cu ceilalţi utilizatori ai site-ului. Mi se pare extraordinar să poţi afla informaţii despre locurile în care chiar merită să te duci. Site-ul de care îţi spun se numeşte recomandaţi.ro.

Untitled

                                                                           Sursă poză: recomandati.ro

Eu deja fac parte din această comunitate şi îmi place să interacţionez cu ceilalţi, să-mi spun părerea sau să aflu părerea lor despre anumite produse sau locuri. Ştii că un produs bun merită întotdeauna recomandat. De asta a şi fost creată această comunitate pentru ca oamenii să poată recomanda locurile în care au fost şi s-au simţit bine, sau produsele care le-au plăcut.

– Ce interesat, ce idee minunată. În felul acesta te poţi duce cu încredere în locuri care chiar merită. Şi ce recomandări se fac în această comunitate?

– De tot felul. Despre frumuseţe şi cosmetice, despre restaurante, shopping, IT, sănătate, servicii, turism, sport. Cred că te vei simţi foarte bine în această comunitate având în vedere că tu chiar ai ce recomanda. O să ne oferi informaţii foarte utile. Ce zici te alături comunităţii noastre?

– Mă alătur, cum să nu, am atâtea locuri frumoase de recomandat. E păcat să nu se bucure şi alţii de ceea ce m-am bucurat şi eu. Aici părerea mea contează, aşadar aici e de mine.

– Da, în comunitatea recomandaţi.ro, părerea ta contează!

De asemenea, ai putea dori...

5 răspunsuri

  1. Felicitari pentru articol!

  2. LegisTM spune:

    Imi place acest blog si cu siguranta il voi recomanda mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.