SmartLighting face lumină în camera mea

Casa mea,  of ce mult mi-am dorit-o. Am visat la ea ani întregi, iar visul meu cel frumos în sfârşit mi s-a îndeplinit. Am casa mea şi  o nouă cameră  în care cu mare bucurie am să mă relaxez seara după o zi grea de muncă. Din păcate nu mă pot bucura încă pe deplin de ea, mai ales de camera mea.

– Nu te înţeleg, în sfârşit ai casa ta. În sfârşi ai ceea ce visezi demult şi nu te bucuri pentru acest lucru. De ce?

– Nu mă pot bucura fiindcă deşi am mobilat-o, casa mea nu are lustre. Lumina provine de la un bec spânzurat, iar acest lucru îmi dă un sentiment de goliciune, de răceală, mai ales în camera mea. Ştii cât de importantă este camera mea pentru mine. Ştii că este locul în care eu mă pot concentra cel mai bine, în care eu pot cel mai bine să-mi las gândurile să se transforme în cuvinte. Nicăieri nu pot scrie mai bine ca la mine în cameră. Mi-e dor de vechea mea camera, cea de acasă de la ai mei. Acolo m-am bucurat de o atmosferă caldă ce mă facea să mă simt în largul meu. Acum stau în casa în sfârşit, locul pe care mi l-am dorit, dar nu mă simt în largul meu, nu pot crea într-un spaţiu care mi se pare incomplet.

– Doamne, tu ai o problemă. Cum să nu poţi crea dacă nu ai lustră în cameră?

– Nu pot când văd că lumina din cameră provine de la un bec care se spânzură. Deşi e lumină în cameră, am senzaţia că mă aflu în întuneric. Camera mea nu se află în cea mai bună lumină, o lumină caldă care să mă inspire, să mă facă saă visez cu ochii deschişi.

– Of, e greu cu tine. Dar cred că ştiu care e soluţia pentru ca a ta cameră să fie în cea mai bună lumină. Soluţia se numeşte smart-lighting.ro, un site cu corpuri de iluminat deosebite. Atunci când l-am descoperit am început şi eu să visez cu ochii deschişi. Nici nu aveam cum să nu visez la ce lustre şi candelabre, plafoniere, veioze, lampadare se găsesc pe acest site. În living-ul meu tare bine s-ar potrivi un candelabru de pe acest site, ar fi şi camera mea în cea mai bună lumină, dar nu am cum să-l iau, fiindcă prioritate are mobila pentru camera băieţilor.

ARMANI_SP6

– Pentru însă prioritate o are lustra din camera mea, aşa că hai să intrăm pe acest site recomandat de tine să vedem dacă într-adevăr găsesc ceva care să-mi placă.

– Sunt sigură că ai să-ţi găseşti. Hai să ne uităm.

– Wow!!! Ce frumoase sunt. Se pare că în sfârşit camera mea o să se bucure de cea mai bună lumină, iar o să am din nou inspiraţie. Uite la această lustră albă, îmi inspiră puritate, dragoste de frumos. Cred că se va potrivi perfect în camera mea. Ai avut dreptate lustrele de la SmartLighting au ceva aparte, te determină să vezi totul într-o altă lumină.

ALBA_SP1

– De abia aştept să o primesc şi să o montez pentru a mă bucura pe deplin de camera. Şi cred că am să scriu şi o poveste despre cum lustrele de pe smart-lighting.ro îţi schimbă complet camera pe care o voi intitula: Camera mea în cea mai bună lumină.

 Sursa poza site-ul sponsorului.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.