ITGalaxy, tehnologie pe placul meu

Dragilor astăzi trebuie să vă povestesc ce-am păţit zilele trecute când am ieşit în oraş. Mă opreşte o domnişoară frumuşică şi îmi pune o întrebare care iniţial mi s-a părut fără sens:

– Bună ziua! Mă scuzaţi, aveţi un minut? Aş putea să vă pun o întrebare dacă nu vă deranjează?

– Sigur domnişoară. Ce doriţi să mă întrebaţi?

– Vă place tehnologia?

-Ce întrebare fără sens domnişoară. Bineînţeles că-mi place tehnologia. Cui nu-i place?

– Atunci dacă vă place tehnologia aş avea o rugăminte la dumneavoastră. Aş vrea să-mi daţi numărul dumneavoastră  de telefon dacă se poate.

– Să vă dau numărul meu de telefon?! Dar ce legătură are cererea numărului meu de telefon cu plăcutul tehnologiei.

– Are legătură, fiindcă vreau să vă dau acest pliant cu numele unui site de tehnologie şi să vă rog să intraţi pe el şi să vedeţi produsele. Apoi eu aş vrea să vă sun la ora la care vreţi pentru a auzi ce impresie v-au făcut produsele şi dacă le-aţi cumpăra vreodată.

– Ceea ce-mi cereţi este o chestiune delicată, deoarece în ziua de astăzi nu este indicat să dai numărul de telefon unei persoane necunoscute, dar păreţi  o persoană serioasă, aşa că am să vi-l dau.

I-am dat numărul meu de telefon, iar apoi m-am îndreptat spre casă. Curioasă din fire, cum am ajuns acasă am şi deschis computer-ul şi am intrat pe site-ul scris pe pliant. Magazinul pe care am intrat se numeşte itgalaxy.ro şi este un magazin online cu produse IT foarte interesante şi foarte variate. Am rămas plăcut surprinsă. Când mă uitam la produse a sunat telefonul:

– Bună ziua! Sunt domnişoara cu care aţi vorbit în oraş şi care va dat un pliant. Aţi reuşit să vă uitaţi pe site?

– Chiar acum mă uitam.

– Şi ce impresie v-a făcut magazinul?

Untitled

– Trebuie să recunosc că sunt plăcut impresionată de gama variată de produse. Observ că aici găseşti de toate, şi laptop-uri, şi desktop pc, şi componente PC şi tablete, şi smartphone-uri şi televizoare şi camere foto. Ce pot să spun, este un magazin pe placul tuturor. Este foarte important din punctul meu de vedere ca un magazin să pună la dispoziţia clienţilor săi o gamă variată de produse pentru ca fiecare să-şi aleagă ce-i place. De asemenea, îmi plac foarte mult şi preţurile de aici, sunt foarte convenabile spre deosebire de cele dintr-un magazin obişnuit. Datorită vremurilor în care trăim, este foarte bine că există magazine precum Itgalaxy.ro care dă posibilitatea tuturor să-şi achiziţioneze un produs IT  de foarte bună calitate la un preţ convenabil. Aşa că pot să spun că  este un magazin cu tehnologie pe placul meu.

. Mă bucur că vă place acest magazin care să străduieşte mereu să ofere clienţilor săi tehnologie pe placul lor. Aţi cumpăra  produs de la acest magazin?

– Cu siguranţă da. Chiar îmi trebuie un laptop, aşa că am să-mi cumpăr unul de aici cât de curând. Ba mai mult, am să îl recomand şi prietenilor mei, deoarece ştiu că o să le placă şi lor acest magazin.

– Vă mulţumesc mult pentru amabilitatea de care aţi dat dovadă. Vă doresc cumpărături plăcute pe Itgalaxy.ro.

– Eu vă mulţumesc pentru recomandare. În felul acesta m-aţi ajutat să găsesc un magazin de unde pot cumpăra produse de calitate la un preţ care nu-mi va goli portofelul.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.