Beauty

Trăim vremuri grele, vremuri care te determină să transformi orice nereuşită într-o oportunitate. Astfel  am început să învăţ din greşeli şi când s-a ivit o bună oportunitate mi-am creat afacerea mea. De foarte mult timp îmi doream afacerea mea dar nu aveam curajul ca să-mi fac afacerea mea. Dar mi-am dat seama ca trebuie sa ma schimb daca vreau sa am parte de succes.

Fiindcă îmi place frumosul pe care îl observ de fiecare dată la persoanele ce poartă  bijuterii, m-am decis să imi deschid un magazin de bijuterii pe care l-am numit Beauty. Eu însămi fiind o mare iubitoare de bijuterii, am considerat că este afacerea care mi se potriveşte cel mai bine. Am zis că a venit timpul să ofer eu frumosul, nu doar să-l observ la ceilalţi.  Aşa că mi-am facut un plan de afaceri, mi-am închiriat un spaţiu şi am început să închei contracte cu distribuitorii şi producătorii de bijuterii. Totul a mers bine până în momentul în care am primit marfa, deoarece atunci când am primit-o mi-am dat seama că eu nu am cu ce să o etichetez.

-Acesta este şi motivul acestui telefon. Prin prisma a ceea ce faci, m-am gândit că mi-ai putea recomanda o firmă care comercializează aparate de etichetat. Am nevoie de ceva de calitate şi la un preţ convenabil. M-am tot uitat prin magazine, dar nu ştiu ce să aleg.

-Wow!!! Dar ce secretoasă eşti! Suntem prietene, dar eu nu am ştiu nimic.

-Nu te supăra, în afară de familie, nu ştie nimeni. Ştii că eu sunt foarte supertiţioasă. Nu am vrut să spun nimănui până nu văd marfa în magazin. De altfel aveam de gând să îţi fac o surpriză şi să te invit la inaugurare.

-Îmi plac surprizele, dar totuşi mi-ar fi plăcut ca prietena mea să-mi spună despre planurile ei măreţe.  Zici că vrei să afli de unde poţi cumpăra un aparat de etichetat bun. Ai noroc, chiar ştiu  un magazin online, itgstore.ro, de poţi cumpăra un sistem complet de etichetare bijuterii. Ştiu sigur că aici găseşti ceea ce ai nevoie fiindcă nu de mult am scris un articol despre acest magazin.

siste-biju-250x250

Este un magazin cu o gamă variată de produse de foarte bună calitate şi convenabile la preţ. Aici poţi să găseşti şi imprimante de carduri în caz că vrei să le oferi clienţilor tăi carduri de fidelitate de exemplu.

logo2

– Ce idee bună! Dacă o să-mi meargă bine afacerea, mi-ar plăcea să le ofer clienţilor carduri de fidelitate. Asta i-ar determina să revină la Beauty.

– Eu sper să-ţi meargă. Cu prima ocazie când vin în Iaşi vin să-ţi văd magazinul.

– Te aştept cu mare drag, de fapt aş vrea să vii la inaugurare, care vreau să fie cât de curând. Vreau să fac imediat comandă de acest sistem de care mi-ai spus  şi,  cu cât îl primesc mai repede, cu atât îl voi deschide mai repede.

– În privinţa asta nu-ţi trebuie să-ţi faci probleme, dacă faci de exemplu astăzi sau  mâine comandă, îl vei primi gratuit în 24 de ore.

– Nu plătesc nici transportul?

– Nu, deoarece comanda ta este mai mare de 100 ron.

– Grozav, imediat am să intru pe site să fac comandă. Mulţumesc mult pentru ajutor. Rămân datoare. Te sun să-ţi spun când e inaugurarea.

– Ok, dacă am timp chiar am  să vin, ştii că mor după bijuterii. Abia aştept să văd ce fel de bijuterii ai adus.

-O să-ţi placă, ai să vezi.

– Sunt sigură de asta. Acum intră pe site şi te uită după sistemul de care ţi-am spus. De vorbit mai vorbim noi zilele astea.

– Ne auzim atunci în zilele următoare.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.