Casa mea, o casă cu un aspect aparte

Casa este acel loc în care ne întoarcem în fiecare seara cu mare drag. Este locul pe care noi ni l-am creat prin multă muncă şi perseverenţa, deoarece ne-am dorit să avem un loc al nostru unde să ne putem bucura de tot confortul şi de multă căldura. Casa este locul pe care îl numim acasă şi pe care îl iubim nespus. Iubirea în toate formele ei te determină să oferi tot ceea ce este mai bun sau să faci tot ceea ce trebuie pentru persoana sau locul pe care îl iubeşti. Îţi doreşti tot ceea ce este mai bun pentru căminul tău, nu-i aşa? mă întrebă o prietenă atunci când i-am spus că vreau să-mi schimb uşile din casă.

– Bineînţeles că îmi doresc tot ce este mai bun pentru casa mea, i-am răspuns eu puţin contrariată. De ce îmi pui o asemenea întrebare care mi se pare fără sens?

– Nu ţi-aş fi spus o asemenea întrebare dacă nu mi-ai fi spus ce fel de uşi vrei să-ţi pui în casă. Ca specialist în design interior trebuie să-ţi spun că uşile au un rol extrem de important în amenajarea interioară. De ce? Fiindcă ele  au devenit cu timpul o componentă importantă a design-ului ambiental. Atunci când schimbi uşile trebuie să te gândeşti dacă vrei să transform casa într-un spaţiu banal sau unul cu totul aparte, original, exclusivist.

– Ştii foarte bine că îmi plac lucrurile originale, interesante, altfel şi bineînţeles de calitate.

– Atunci dă-mi voie să-ţi spus că dacă vrei aşa ceva,  nu ai ales bine modelul de uşi. Cel ales de tine vor da casei tale un aspect banal, şi nu un plus de noutate.

– Dar am tot căutat şi din ce am găsit, cel pe care ţi l-am arătat mi se pare cel mai potrivit.

– Ţi se pare potrivit fiindcă nu ai văzut uşile de calitate germană pe care ţi le voi arăta imediat. De Exclusive Doors ai auzit?

Untitled1

                                                                                   Sursă poză: exclusivedoors.ro

– Nu, nu am auzit.

– Eclusive Doors este o firmă ce comercializează uşi de calitate germană Grauthoff. Grauthoff este o firmă cu tradiţie care pe parcursul a 58 de ani a inovat şi a creat produse de calitate pentru a le oferi clienţilor săi mereu altceva. Cei de la Grauthoff şi-au dorit să ofere cu fiecare produs creat un plus de noutate şi de calitate şi au reuşit. Şi cum cei care se aseamănă se adună, acum colaborează cu Exclusive Doors şi ne oferă şi nouă celor din România posibilitatea să ne bucurăm de astfel de produse de calitate.

Untitled

Revenind la modelul de uşă care ar da casei tale un aspect modern, original care să se potrivească personalităţii tale, cred că ar trebui să alegi modelul de uşă Patio din furnir natural Arţar.

Untitled

                                                                                       Sursă poză: exclusivedoors.ro

Este un model foarte modern care dă casei un aspect interesant, tineresc, elegant şi un plus de luminozitate. Este genul de uşă pe care eu aş alege-o dacă aş vrea să creez în casă,  o atmosferă caldă, primitoare şi să ies puţin din tipar. Cred că sunt  uşile care se potrivesc cel mai bine tipului tău de temperament şi atmosferei pe care tu vrei să o creezi.

– Ai perfectă dreptate, acest model cred că este exact ce-mi trebuie pentru a ieşi puţin din tipar. Mă  cunoşti foarte bine. Mă bucur că am o prietenă designer care îmi poate da sfaturi atât de bune. De abia aştept să fac comandă, să le primesc pentru a da casei mele un aspect aparte.

– Şi eu abia aştept să intru într-o nouă casă, o casă modernă, plină de lumină, caldă şi primitoare.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.