Ghid de vacanţă

Dragii mei concetăţeni, fiindcă ştiu cât de mult vă doriţi să evadaţi din cotidian şi să plecaţi într-o binemeritată vacanţă, m-am gândit să vă fiu ghid. Staţi liniştiţi nu merg cu voi în vacanţă, vreau doar să vă sugerez câteva destinaţii de vacanţă minunate. Ştiu că vă gândiţi că deşi aţi muncit un an întreg nu prea aveţi bani, dar nu uitaţi că o viaţă aveţi de care e păcat să nu vă bucuraţi atunci când trebuie.

Ştiu ce înseamnă să munceşti timp de atâtea luni, ştiu câţi nervi v-aţi făcut şi cât de stresaţi sunteţi. Ştiu cât de mult aţi vrea să scăpaţi măcar puţin de problemele de zi cu zi. De aceea am decis să scriu acest ghid de vacanţă, deoarece meritaţi să fiţi măcar câteva zile departe de toate problemele. E vară, e timpul să plecaţi într-o vacanţă de vis alături de cei dragi vouă. Nu-i aşa că am dreptate? Sigur că am dreptate. Aşa că  v-am şi ales câteva destinaţii de neuitat  pentru această vară.

Trebuie să vă mărturisesc că deşi mi-a venit grozava idee de a vă fi ghid nu ştiam care sunt destinaţiile cele mai potrivite pentru vacanţă. Aşa că am apelat la Cocktail Holidays pentru a mă ajuta. La ei pe site am găsit toate informaţiile necesare pentru vacanţe de vis pentru toate buzunarele.

Dacă vă număraţi printre cei care încă nu aţi vizitat Turcia şi mai sunteţi şi în luna de miere (Casă de piatră apropo!), vă recomand un pachet exepţional de 7 nopţi la hotel Fame Residence Lara din Antalya. Este un hotel de 5 stele în care vă veţi simţi cu adevărat răsfăţaţi.

etrip_5370-f9e55a2767609ec326cb395d680f4c26

                                                                    Sursă poză:coktailholidays.ro

Luna de miere cred că merită să o petreceţi într-un asemenea loc cu totul aparte. Dacă nu vă place Turcia, nu-i nimic vă recomand atunci Grecia. Puteţi să vă bucuraţi de soarele grecesc ce zi de zi vă va zâmbi frumos de pe insula Corfu, Santorini sau Creta. Ce frumos este cred să te bucuri de luna de miere într-o ţara precum Grecia.

Dacă încă nu v-aţi găsit sufletul pereche e mare păcat, dar nu vă înstristaţi căci puteţi pleca într-un sejur individual în Maroc(ce tare îmi doresc şi eu să vizitez această ţară), Maldive, Germania, Republica Dominicană, Cehia. Sunt destinaţii deosebite care vă vor face să uitaţi de perioada grea din ultimele luni şi să visaţi cu ochii deschişi. Îmi şi imaginez cât este de plăcut să mergi să vizitezi locuri în care nu ai crezut că vei ajunge. Dar uite că împreună cu Cocktail Holidays se poate ajunge acolo unde îţi doreşti.

Acum când vă scriu despre sejururile individuale îmi dau seama că s-ar putea să nu vă placă să mergeţi într-un astfel de sejur, aşa că vă propun un circuit absolut fantastic. Ce ziceţi de un circuit Portugalia, Andaluzia şi Maroc? Timp de 10 nopţi veţi putea vedea atâtea locuri minunate şi aduna atâtea amintiri de neuitat. Am nimerit-o de data această sau nu? Of tare e greu să recomanzi destinaţii atunci când nu ştii ce preferă ceilalţi.

Ştiţi ceva, decât să vă propun destinaţii care să nu vă placă, mai bine vă recomand să intraţi pe coktailholidays.ro şi să vă alegeţi singuri destinaţia care vă place cel mai mult şi care se potriveşte şi cu bugetul pe care îl aveţi alocat pentru vacanţă. Un singur lucru vreau să vă mai spun,  că pe acest site veţi găsi diferite tipuri de vacanţe precum,  cele pentru luna de miere, relaxare, culturale, de lux. De asemenea, dacă sunteţi pasionaţi de scuba diving sau snorkelling găsiţi aici destinaţia potrivită. 

Aaa, era să uit, dragi femei pasionate de shopping trebuie să ştiţi că împreună cu Cocktail Holidays puteţi pleca la shopping. Unde anume, vă las pe voi să descoperiţi.

Acestea fiind zise sper să fie de folos acest ghid de vacanţă şi evadaţi cât mai repede din cotidian! Vacanţă plăcută eu vă doresc!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.