Un credit pentru viaţă

Ce nu face omul pentru viaţă? Face orice, fiindcă viaţa îi este tare dragă şi nu ar vrea sub nicio formă să se despartă de ea. Oricât îi este de  greu, oricât de multe piedici are de înfruntat, omul nu se lasă şi luptă până la ultima răsuflare. Aşa se luptă zi de zi mulţi oameni bolnavi şi  ţi se rupe sufletul când  vezi cum se agaţă de fiecare clipă care li se oferă, până într-o zi, acea zi fatidică în care trebuie să-şi încheie socotelile cu viaţa şi să parăsească această lume pentru a merge pe tărâmul veşniciei.

E cumplit să-i laşi să plece, dar trebuie, căci aşa e-n legea firii. Dar totuşi te întrebi: Oare am făcut tot ceea ce trebuia? Şi atunci apar regretele şi îţi dai seama că dacă aveai bani poate reuşeai să îi salvezi pe cei ce  au plecat mult prea devreme de lângă tine. Banii, totul în viaţă se rezumă la ei. Nu ai bani, nu poţi să faci nimic. Dar  dacă ai avea de unde să împrumuţi o sumă importantă de bani, ce dorinţe sau vise ţi-ai îndeplini? Asta-i marea întrebare?

Eu dacă aş avea de unde să împrumut o sumă importantă de bani  aş înfiinţa o fundaţie pentru bolnavii de cancer. Aş încerca să lupt împreună cu ei până în ultima clipă şi să încerc să fac tot posibilul să le alin suferinţa şi de ce nu să  le pun la dispoziţie mijloacele necesare pentru vindecare. Da, asta mi-aş dori, o fundaţie pe care aş numi-o Micaela, după numele unei persoane dragi mie care acum mă priveşte dintr-un loc binecuvântat. Aş investi banii în tratamente necesare bolnavilor sau pentru a finanţa deplasarea lor oriunde li se poate da o şansă la viaţă. Se spune că fiecare trăieşte cât îi este dat să trăiască, iar ceea ce se spune este adevărat. Dar până atunci merită să luptăm împreună pentru viaţă.

Trăim în România, o ţară greu încercată, o ţară  în care ne-am pierdut încrederea unii în alţii. Nu ştii la cine să mai apelezi ca să-ţi dea o mână de ajutor. Dar eu sunt omul care dacă îşi pune în plan ceva, nu se lasă până nu reuşeşte. Aşa că m-am apucat de cercetat să văd de unde aş putea împrumuta eu astăzi o sumă de bani. Şi am avut noroc de o prietenă care lucrează ca şi consilier financiar. Ea este cea care mi-a oferit soluţia. Mi-a spus că pot lua acum un credit bancar de la AVBS CREDIT.

Ca să-mi arate exact despre ce vorbeşte a intrat de pe smartphone-ul ei în Aplicaţia AVBS Credit, o aplicaţie despre care am aflat că este disponibilă doar pentru smartphone-uri Android sau ioS. Odată instalată  se poate aplica pentru un credit direct de pe telefonul mobil. Ea se poate descărca gratuit introducând codul 0001.

Este absolut fantastic că astăzi când tuturor ne este atât de greu, mai există cineva care ne oferă posibilitatea să împrumutăm bani pentru a ne îndeplini o dorinţă sau vis. Nu-mi vine să cred că eu mă aflu la un click distanţă de a-mi îndeplini visul. Fundaţia Micaela se poate naşte acum datorită unui Credit AVBS. Îi pot ajuta pe ceilalţi, pot lupta împreună cu ei pentru viaţă, pentru  acest dar preţios care ni s-a dat fără să-l cerem şi ni se ia fără să fim întrebaţi. Un credit pentru viaţă e tot ceea ce mi-aş dori, iar acum AVBS Credit mi-l poate oferi… Nimic nu poate fi mai frumos decât să-ţi vezi visul împlinit, un vis care ştiu că acum este posibil…

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.