Joc de lumini şi de umbre

Îmi place frumosul, îmi place să-l descopăr acolo unde nimeni nu crede că îl poate găsi. Este fascinant să observi ceea alţii nu pot observa. Este ca într-un joc de lumini şi umbre în care eşti provocat să vezi ce se ascunde dincolo de acest joc atât de interesant. Îmi place misterul, probabil de aceea sunt atrasă mereu de ceea ce se ascunde dincolo de umbre, sunt atrasă de frumuseţea ce izvorăşte din lumina ce se revarsă de undeva  de sus pentru a-mi da o poftă nebună de viaţă.

Viaţa e un continuu joc de lumini şi umbre ce te incită să mergi mereu mai departe şi să descoperi ce urmează, şi curios din fire tu omule nu poţi rezista şi mergi înainte încercând să vezi lumina care jucându-se cu umbra, apare şi iar dispare. Te disperă, dar te atrage atât de tare încât nu te mai temi de nimic nici chiar de propria ta umbră. Tu ştii doar un singur lucru, trebuie să ajungi mereu la lumină, singura care îţi poate linişti sufletul. Nu contează cât va dura, dar ştii că odată şi-o dată tu vei reuşi să ai parte de lumina mult dorită, vei avea parte de frumos.

– Acum ai înţeles ce vreau? îmi întreb prietena care se uita uimită la mine. Vreau să găsesc ceva care să mă facă să observ lumina de dincolo de umbre. Vreau acea soluţie de iluminat care să-mi pună în valoare într-un mod cu totul aparte spaţiul meu.  Crezi că-mi pot găsi ceea ce vreau?

– Nu e uşor să-ţi găsesc ceea ce vrei, dar cred că ştiu o firmă căreia îi place  jocul de lumini şi umbre. Este o firmă care se ocupă de proiecte de iluminat diverse precum hotelier, comercial, retail. Am mai colaborat cu ei şi ştiu că ceea ce vrei tu doar ei îţi pot oferi. Ataş Lighting este o firmă care de 20 de ani se străduieşte să aducă lumina în diverse forme în locuri care mai de care mai interesante.

atas-1399404596-1

Fiindcă ştiu de ce sunt în stare şi ce fel de produse oferă, adică de ceea mai bună calitate, îţi recomand să apelezi la ei. Doar ei îţi pot oferi acele corpuri de iluminat de care ai nevoie. În calitate nu doar de prietenă, dar şi de designer de interioare îţi recomand să intrăm pe site-ul lor pentru a vedea şi a-ţi putea alege ceea ce-ţi doreşti. Ştiu cât este important acest magazin  de bijuterii pentru tine. Ştiu că îţi doreşti să creezi un joc de lumini şi umbre pentru a îţi pune în valoare bijuteriile. De aceea cred că foarte potrivit pentru magazin ar fi un candelabru plin de glamour.

candelabru-18x28w-e14

                                                     Sursă poză: atas.ro

Uite vino să te uiţi, am intrat pe site-ul lor,  atas.ro. Eu cred că se potriveşte foarte bine candelabrul din Colecţia Glamour cel cu cristale şi elemente Swarovski în nuanţe de lila şi caramel. Este un candelabru cu totul aparte care  scoate orice spaţiu din anonimat, şi te determină să vezi lumina de dincolo de umbre. În cazul nostru îi va determina pe clienţi să vadă frumuseţea reprezentată de minunatele bijuterii pe care tu le expui spre vânzare. Ce zici,  îţi place?

– Waw, e superb, este exact ce mi-am dorit pentru noul meu magazin Joc de lumini şi de umbre.  Se potriveşte perfect cu conceptul magazinului. Ce bine e să ai o prietenă designer! De abia aştept să-l fac comandă. O să arate perfect în magazinul meu, o să-i dea o notă de eleganţă şi de mister, exact cum mi-am dorit. Va fi o adevărată plăcere să stau printre lumini şi umbre şi să descopăr frumuseţea din oamenii care vor veni şi-mi vor cumpăra bijuteriile..

– Va fi o adevărată placere să vin să îţi admir bijuteriile şi să mai cumpăr câteva ceva pentru colecţia mea personală de bijuterii. Mă voi bucura foarte pentru tine când vei reuşi să vezi cu acest magazin lumina de dincolo de umbre.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.