S.O.S. nu pot dormi!!!!!!

Somnul este foarte important pentru buna funcţionare a organismului nostru. Fără somn creierul nostru nu poate funcţiona cum trebuie. Noaptea prin somn creierul se odihneşte, iar noi ne încărcăm bateriile. Pentru mine însă,  somnul de foarte multă vreme reprezintă o mare problemă. Pur şi simplu nu mai pot dormi cum trebuie, am dureri de spate cumplite,  iar acest lucru îmi afectează foarte mult viaţa. Din momentul în care somnul meu din unul plăcut şi liniştit a devenit unul agitat,  viaţa mea nu a mai fost aceeaşi. Am devenit foarte nervoasă, astfel că în orice moment când nu-mi convine ceva, reacţionez urât. Toţi cei din jurul meu au observat schimbarea mea, dar nu ştiu cum să mă ajute Mi-au recomandat tot felul de pastile pentru somn, dar eu nu iau pastile deoarece nu vreau sa devin dependentă.

Într-un weekend o bună prietenă de-a mea m-a invitat să dorm la ea având în vedere că soţul ei era plecat. Am acceptat fiindcă ştiam că ei nu-i place să doarmă singură. Seara am sporovăit până târziu în speranţa că am să dorm mai bine. Nu vroiam să mă foiesc toată noaptea ca să nu-mi trezesc prietena.

-Fată nu ar fi bine să dorm eu în cealaltă cameră, eu mă foiesc toată noaptea şi nu aş vrea să te trezesc. Ştii că eu din păcate nu pot dormi cum trebuie.

– Nu fată, dormi cum mine în patul meu nou, pe salteaua mea nouă Ai să vezi că ai să dormi ca un puişor.

-Mă îndoiesc. Şi eu mi-am cumpărat un pat nou, ba chiar o saltea nouă dar degeaba. Nu pot să dorm.

-Lasă, ai să vezi că în patul meu ai să dormi cum nu ai dormit de foarte mult timp.

– Bine, fie cum zici tu. Dacă am să dorm dusă îmi spui care e secretul patului tău, deşi nu cred că există vreunul. Prietena mea se uită la mine şi zâmbi fără să zică nimic.

-Hai la culcare.

 -Hai…

De cum m-am aşezat în pat am avut senzaţia nu că stau în pat, ci că plutesc. Datorită discopatiei care sufăr am avut întotdeauna mare grijă în privinţa saltei de pat, dar niciuna pănă acum nu-mi dăduse senzaţia că plutesc. Brusc am simţit că în seara aceea avem să dorm cum nu mai dormisem demult. Şi am avut dreptate, de cum am m-am întors pe o parte am şi adormit şi nu m-am trezit până dimineaţa. De fapt dimineaţă a tras prietena mea de mine.

-Ei somnoroasă scoală, s-a făcut ora 10.

-Ceee?!!!!!!!!!!! Am dormit până la 10?! Nu-mi vine să cred! Ce plină de energie mă simt, iar spatele nu mă doare deloc. Patul ăsta al tău e fermecat?

– Nu e fermecat, are un secret,  salteaua Basic  Memory Touch. Este o saltea care ţine spatele drept, previne şi elimină durerile de spate. Datorită proprietăţilor ortopedice ai avut un somn plăcut şi te-ai trezit odihnită. De asemenea această saltea îmbunătăţeşte circulaţia sangvină datorită faptului că distribuie greutatea pe toată suprafaţa saltei şi elimină punctele de presiune din zona umerilor, şoldurilor şi membrelor.

-Nu ştiu cum să-ţi spun dar am o stare de foarte bună dispoziţie şi nu acea stare de amorţeală pe care o am în fiecare dimineaţă.

– Nu mă miră, deoarece acesta este efectul saltelei.

Untitled

                                                             Sursă poză: ramedepat.ro

– Este extraordinar. Vreau şi eu. De unde pot să-mi o astfel de saltea? Hai în oraş să-mi iau acum.

– Draga mea  nu trebuie să mergem în oraş ca să o cumpărăm. Trebuie să deschidem pc-ul şi să intrăm pe ramedepat.ro, site-ul firmei Somproduct, firmă care are grijă să visăm frumos.

Untitled

– Ai cumpărat-o de pe un magazin online?

– Da, şi mă bucur că am procedat aşa. Este mult mai uşor, faci comandă şi îţi vine foarte rapid prin curier şi fără să plăteşti transportul. Ce zici am făcut bine că te-am rugat să dormi la mine?

– Daaa. Dar de ce nu mi-ai spus şi mie până acumde această saltea?

– Ţi-am spus, dar tu nu m-ai băgat în seamă. Aşa că m-am gândit că e mai bine să te invit să  îţi dai seama singură cât de bine se doarme pe ea. Trebuia să o ajut cumva pe d-ra care nu numai nu striga: S.O.S  nu pot  dormi!!!!!!

– Să ştii că tare îmi venea să strig dar m-au abţinut. Acum după ce-mi va veni salteaua am să strig: Am un somn plăcut cu  salteaua Basic Memory Touch! Sunt atât de fericită! În sfârşit eu pot să mă bucur de un somn plăcut. Ce bine că există prietenii şi Somproduct care ne ajută să avem un somn plăcut cu vise frumoase!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.