Bei apă Vittel și pleci la Disneyland

-Mami, mami, la televizor arată de la Disneyland! Vrem si noi, vrem şi noi, strigară în cor băieţii năzdrăvani ai prietenei mele. Când ne duci? Ne-ai promis ca dacă suntem cuminţi ne duci să-l vedem pe Miki Mouse.

-Of, o să-mi scoateţi peri albi cu Disneyland-ul. O să vă duc când o  să încetaţi să mă mai  bateţi la cap. Aşa că fie staţi cuminţi şi vă uitaţi la televizor, fie vi-l închid. Aţi înţeles?

– Am înţeles.

– Ce-ati inţeles?

– Ca nu vrei să ne duci la Disneyland.

– Of cu voi nu se poate…fuga în camera  voastră până nu ne supărăm.

– Iţi cam dau bătăi de cap băieţii aştia ai tăi, dar să ştii că îi înţeleg.

-Poftim?! Ce-ai spus? mă întrebă uimită prietena mea.

-Am zis ca îi înţeleg, fiindcă ştiu ce înseamnă să îţi doreşti foarte mult să ajungi în acea lume minunată. Şi eu îmi doresc să ajung acolo.

– Ia te uită, prietena mea a dat în mintea copiilor.

-Nu am dat în mintea copiilor, doar ca uneori se mai trezeşte copilul din mine şi îşi cere drepturile. Şi îl inteleg, deoarece Disneyland această minunată lume a personajelor de poveste este locul în care toţi copiii vor să ajungă. Şi cum să nu-ţi doreşti să ajungi acolo, dacă acolo te poţi întâlni cu cei care îţi fac copilăria mai frumoasă şi care te însoţesc adesea în lumea viselor?!

– Eu credeam ca glumeşti, dar tu chiar vorbeşti serios. Ştii cât costă o excursie la Disney  Paris, mai ales pentru toata familia?

– Costă destul de mult, dar dacă bei o apă bună, esenţa verii dealtfel, chiar poţi ajunge acolo fără probleme.

– Draga mea, tu te simţi bine? Cum adică dacă bei apă ajungi la Disney? Vrei te rog să-mi explici la ce te referi, căci eu nu am înţeles nimic.

-Cred ca nu am fost destul de explicită. Ceea ce vreau să spun este că dacă bei apă Vittel  ai ocazia să câstigi o excursie la Disneyland Paris pentru toată familia. La asta m-am referit. Este o promoţie a celor de la Vittel, pentru micii şi marii exploratori. Ei ne invită să pornim într-o mare aventură şi să vânăm sticlele cu Vittel Disney pentru a câştiga numeroase premii pentru cei mici. Cu cât cumperi mai multe sticle cu apă bună, şi înscrii mai multe coduri pe site,  cu atât cei mici au şanse la premii interesante pe parcursul campaniei, fie unul dintre cele două premii mari. Poţi câştiga fie o excursie la Disneyland Paris pentru întreaga familie, fie apă Vittel pentru tot restul anului.  Eu sincer aş vrea să câştig unul din premiile mari, aşa că numai apă bună beau.

vittel_logo_vertical

                                                                        Sursă poză: vittel.ro

– Mami vrem apăăăăăăăăăă!

–  Este în bucătărie, puteţi să vă luaţi singuri, nu vedeţi că acum sunt ocupată. Nu v-am spus că nu e frumos să mă deranjaţi când am musafiri.

– Dar ea nu e musafir, că vine de atâta timp la noi în casă şi apoi apă de care vrem noi nu ai.

– Nu am apă de care vreţi? Apa e apă.

-Nu e, am auzit că este apă bună şi apă rea. Noi vrem apă bună din aia care ne poate duce la Disney.

– Asta era, aţi ascultat ce am vorbit noi. Nu e frumos deloc ce aţi făcut, aşa că astăzi nu mai aveţi voie nici la televizor nici la computer.

– Dar nu am făcut nimic rău,  am auzit ce vorbeaţi  fiindcă vorbeaţi tare. Putem să-ţi punem o întrebare?

– Da, dar să nu mă întrebaţi din nou de Disney.

– O mamă nu trebuie să le ofere copiilor ei tot ce-i mai bun? Noi aşa am auzit că spunea o tanti la televizor.

– O Doamne! Ba da şi eu cred că v-am oferit tot ce-i mai bun pentru că vă iubesc.

– Dacă ne iubeşti ne cumperi apă Vittel. Vrem apă Vittel, vrem apă Vittel, vrem apă Vittel ca să mergem la Disneyland.

-Ce frumos, ai reuşit să-i stârneşti. Multumită? mă întrebă prietena mea uitându-se încruntată la mine.

– Nu am făcut nimic. Din contră, am vrut să îţi sar în ajutor şi să-ţi ofer o bună soluţie. Bei apă Vittel şi pleci la Disneyland nu crezi că e o super soluţie?

– Ne este sete!!!!! Vrem apă bună Vittel!!!!!!

– Of, hai îmbrăcarea, hai să cumpărăm şi să bem apă bună, căci cine ştie poate avem noroc şi chiar ajungem la Paris la Disney.

-Ura, ura, bem apă bună Vittel şi mergem la Disney. Ura, ura strigau în cor năzdravanii,  ieşind pe uşă.

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Pentru ca sa nu va complicati de la aeroporturile din Paris la destinatiile din Paris si imprejurimi, Aeroshuttle Paris Transfers va intampina la aeroport si va duce rapid si in siguranta in Paris, la Disneyland sau in orice alta locatie. Ca sa fiti linistit ca ati pus totul la punct chiar de cand plecati din Romania, rezervati transferul vostru cu noi! Pentru biletele achitate prin compania noastra, beneficiati de un pret bun, dar si reducere la transfer. Vizitati-ne acum! http://www.aeroshuttletransfers.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.