MiniPrix te scapă de calcule

Trăim într-o perioadă în care nu ştii cum să faci să îţi ajungă banii, atât pentru cheltuielile casei (apă, gaz, curent, mâncare), cât şi pentru îmbrăcăminte sau produse cosmetice. Of, tare-i grea viaţa asta, trebuie să faci de toate, căci toate sunt importante, şi mai mult ca orice trebuie să ştii cum să-ţi calculezi fiecare bănuţ.

Şi după ce îi calculezi şi vezi că nu-ţi ajung pentru toate încerci să îţi păstrezi banii pentru ceea ce este mai important, adică cheltuielile casei. De îmbrăcat te îmbraci cu ce ai, fie că îţi stă bine sau nu.

Acest răspuns l-am primit de la o cunoştiinţă atunci când i-am arătat din lucrurile noi pe care tocmai mi le cumpărasem.

-Frumoase lucruri, dar după cum ţi-am spus eu mă gândesc în primul rând la facturi, la mâncare, şi apoi la cosmetice sau la îmbrăcăminte. Trăim vremuri grele draga mea. S-au dus acele vremuri în care puteam cumpăra lucruri accesibile şi frumoase. Crezi că eu nu aş vrea să mă îmbrac frumos? Aş vrea să îmi iau     mereu câte ceva nou, dar nu am cu ce. Acum tot ceea ce îmi place nu îmi pot permite, fiindcă ceea ce câştig se duce aproape tot pe utilităţi.

– Draga mea, dă-mi voie să te contrazic te poţi îmbrăca astăzi accesibil şi frumos,  dacă te îmbraci de unde mă îmbrac şi eu.

-Bună glumă. La cum arată sandalele şi rochia pe mi le-ai arătat, nu poţi să-mi spui că sunt şi accesibile.

-Uite că pot să-ţi spun acest lucru. Şi mai pot să-ţi spun ceva. Pot să-ţi spun numele magazinului de unde îmi cumpăr aceste lucruri accesibile şi frumoase. Magazinul se numeşte MiniPrix.miniprix

                           Sursă poză:miniprix.ro

MiniPrix.ro este un magazin online de unde te poţi îmbrăca accesibil şi frumos de sus până jos. Este magazinul care îţi permite să fii frumoasă oricând cu bani puţini.

10471194_10152168959815880_398324099642923818_n

-Tu vrei să spui că rochia, sandalele şi cosmeticele, le-ai luat de pe Miniprix?

-Da.

-Nu-mi vine să cred. Eu chiar te-am invidiat pentru faptul că ai posibilitatea să te îmbraci atât de frumos.

– Îmi place să mă îmbrac nu doar frumos, ci şi accesibil.

-Fug şi eu acasă să intru pe internet să intru pe site să văd noutățile și apoi să fac comandă. De-a abia aştept să mă îmbrac din nou accesibil şi frumos de sus până jos.

-Stai aşa nu fugi. Intrăm de pe telefonul meu pe magazin, căci acum am miniPrix.ro la purtător.

-Ai miniPrix la purtător? Ce înseamnă asta?

-Acum pe smartphone poţi descărca aplicaţia miniPrix din App Store sau G-Play pentru a fi la curent cu noutățile și promoțiile de pe acest magazin.

– Ce fain că poți fi la curent cu toate noutățile oricând! Ce păcat că   am aflat aşa târziu despre acest magazin.

-Nu-i problemă, fiindcă niciodată nu-i prea târziu, şi e mai bine mai târziu decât niciodată.

– Ştii ceva? MiniPrix mă poate scăpa de calcule. Fiind foarte accesibile produsele eu nu mai trebuie să fac mereu calcule, deoarece cred că nici nu se cunoaşte că iei bani din portofel, la cât de puţin costă.

-Asta aşa e.

-Mulţumesc tare mult pentru că mi-ai spus de acest magazin. Fug acasă să lansez o comandă.

-Fugi dragă, fugi ca să profiţi de promoţiile interesante.

Ce frumos este să poţi face o bucurie unei persoane. Ce bine că există MiniPrix care ne bucură pe toţi cei care îi călcăm pragul cu oferte care mai de care mai atrăgătoare şi astfel, îți arată cum poți să te îmbraci accesibil şi frumos de sus până jos.

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.