Rochia care atrage toate privirile o găseşti pe TinaR

 Cine spune că a fi femeie este uşor, se înşeală amarnic. A fi femeie este foarte greu. De ce? Fiindcă femeia îşi doreşte să fie mereu frumoasă, atrăgătoare, dar pentru a atrage toate privirile asupra ei trebuie să ştie să aleagă întotdeauna rochia potrivită.

Sunt femeie şi fără falsă modestie pot să afirm că eu fac parte dintre femeile care ştiu cum să se îmbrace pentru a atrage toate privirile asupra ei. Nu este eveniment la care eu la care să particip şi să nu reuşesc să îi fac pe reprezentaţii sexului masculin să mă admire, iar pe reprezentatele sexului frumos să mă privească cu invidie şi să şoptească crezând că nu le aud: De unde îşi ia oare rochiile acestea superbe? Mereu vine la evenimente  îmbrăcată cu rochii foarte elegante care îi pun în evidenţă foarte bine silueta.

Ele au impresia că eu nu înţeleg ce spun.Ce-i drept nu întotdeauna înţeleg, dar ştiind ce port la fiecare eveniment, nu-mi este greu să intuiesc ceea ce ele şuşotesc. Prin natura serviciului sunt nevoită să particip la foarte multe evenimente şi să interacţionez cu foarte multă lume care pune mare preţ pe imaginea persoanei cu care colaborează. Acest fapt mă obligă să mă îmbrac impecabil şi reuşesc să fac acest lucru, deoarece ştiu unde să găsesc rochia potrivită pentru fiecare eveniment. Ştiu că de fiecare dată o pot găsi la TinaR.

logo_v2

Primul  eveniment din această vară a avut loc la firma la care lucrez, şi a fost organizat cu ocazia împlinirii a 10 ani de activitate a firmei. La el au participat unii dintre cei mai importanţi colaboratori. A fost un  eveniment important, de aceea am avut nevoie de o nouă rochie, o rochie de cocktail. Pentru a o găsi am apelat bineînţeles la magazinul online tinar.ro, şi ca de obicei aici am descoperit  o  rochie perfectă pentru mine realizată din tricot de vâsoză, cu un croi asimetric tip lalea şi detalii de lanţ cu insercţii textile.

rochie-rz6807-turcoaz-i266325-2

                                    Sursă poză: tinar.ro

Am ales această  rochie, deoarece este o rochie care îţi scoate în evidenţă picioarele pe care le consider punctul meu forte. Am picioare foarte frumoase, trebuie să recunosc,  şi nu o spun doar eu, o mai spun şi cei cu care mă întâlnesc pe la diverse evenimente (nu mi-o spun direct, dar eu îmi dau seama de ceea ce gândesc după felul în care mă privesc).

Evenimentul din această vară mi-a demonstrat încă o dată că TinaR este alegerea mea perfectă. Rochia mea atras din nou toate privirile bărbaţilor, iar unele dintre reprezentantele sexului frumos nu au mai rezistat, şi-au făcut curaj şi m-au întrebat de unde  mi-am luat această rochie, iar eu atunci le-am răspuns tare mândră.

– Mi-am luat-o de unde îmi iau rochiile de obicei, de pe tinar.ro, unde începând din această vară se pot găsi produse de fashion şi beauty de la peste 200 de branduri prietene, interne şi internaţionale (AddidasNikeDesigual, Bensimon,Converse, Clarks, Billabong, Dr. Martens, Diesel, Energie, Escada, Fornarina, GAS, Geox, Jack&JonesLacoste, Vero Moda, Tom Tailor, Top Secret).

– Chiar aşa? Noi nu ştiam, dar ne bucurăm că am aflat. De acum o să ne cumpărăm şi noi rochii care să atragă şi privirile asupra noastră. Trebuie să recunoaştem că eram puţin invidioase pe faptul că atrageai toate privirile bărbaţilor cu rochiile tale. Şi chiar ne întrebam de unde îţi iei aşa rochii elegante.

– Dragelor, acum ştiţi, şi vă recomand din toată inima să intraţi pe tinar.ro pentru a vă cumpăra rochii deosebite ce reuşesc să ne pună nouă femeilor frumuseţea în valoare. Pun pariu că o să înnebunim toţi bărbaţii cu  rochii de  pe TinaR. Ce  fericite suntem noi când ştim că avem puterea să atragem toate privirile asupra ta, nu-i aşa?

– Suntem foarte fericite mai ales că acum ştim şi noi de unde ne putem cumpăra rochii care să atragă toate privirile asupra noastră. Abia aşteptăm să intrăm şi noi pe site, nu-i aşa fetelor? Mulţumim că ne-ai  dezvăluit şi nouă secretul tău, ce se numeşte TinaR.

A fost o seară minunată în care m-am simţit admirată şi apreciată, atât de bărbaţi, cât şi de femei pentru alegerea făcută. Este un lucru extraordinar să ştii că exista acolo cineva care să te ajute să faci alegerea perfectă pentru un eveniment reuşit. Este un lucru extraodinar că de fiecare dată mă pot baza pe TinaR.

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Claudia spune:

    Foarte frumoasa, si e intr-adevar o rochie care poate pune in evidenta niste picioare frumoase. O rochie perfecta pentru vara asta….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.