Testarea untului de shea de la Elemental

Recunosc că sunt o fire foarte curioasă şi din această cauză îmi place să încerc aproape orice. Datorită blogului am mereu astfel de ocazii de care îmi place să profit mereu. Acum o lună am aflat de de nouă campanie de testare a unui produs pe care nu îl încercasem până atunci, dar despre care auzisem că este extraordinar de bun. Aşa că am scris imediat reprezentanţilor elemental.eu, companie care furnizează de peste 5 ani ingrediente cosmetice şi produse naturale de îngrijire. La două zile după ce am trimit mesaj, am primit un coleţel cun o agendă tare drăguţă şi foarte folositoare şi o cutiuţă cu unt de shea organic nerafinat.

10379644_10152463986337158_6017404684616994803_o

M-am bucurat mult pentru cadoul primit de la Elemental, deoarece ştiam cât este de bun untul de shea pentru piele. Untul de shea este bine cunoscut pentru proprietăţile sale de hrănire, protecţie, hidratare şi vindecare Aplicat pe piele sau pe păr are efect de  protecţie  împotriva razelor soarelui.

Eu însă nu l-am folosit pentru a mă proteja de soare. Întâmplarea a făcut ca după ce am primit untul de shea să mă frig la mână în timp ce găteam. O arsură a pielii de orice fel este foarte dureroasă. Imediat după ce m-am fript am vrut să pun sare peste arsură, dar brusc mi-am amintit că eu am altceva care m-ar ajuta mai mult. Am desfăcut cutiuţa cu unt de shea şi mi-am uns porţiunea friptă cu unt de shea. După câteva minunte usturimea a încetat, roşeaţa a dispărut şi nici măcar nu am rămas cu semn pe mână.

Având în vedere efectul rapid pe care l-a avut untul asupra pielii mele am decis să o păstrez pentru a o folosi mereu atunci când voi avea probleme cu arsurile. De fapt cred că această cutiuţă mă va însoţi în concediu şi o voi folosi pentru a mă proteja de razele puternice ale soarele.

Dacă încă nu aţi încercat untul de shea vi-l recomand cu mare drag fiindcă face minuni asupra pielii, dar şi asupra părului. Este un produs natural care cred că nu ar trebui să ne lipsească din casă datorită efectelor sale benefice. Eu ştiu că de acum acest produs nu îmi va lipsi din casă.

             Mulţumesc Elemental pentru cadoul minunat pe care mi l-ai făcut care mi-a fost de mare folos!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.