Cu Vertex Cleaning te bucuri de viaţă


-Ce îmi poţi spune dragă prietenă despre viaţă? mi-am întrebat într-o zi o prietenă atunci când a refuzat să iasă la plimbare prin oraş, deoarece avea de călcat rufe şi de făcut curăţenie.

– Cum adică ce pot spune despre viaţă? mă întrebă ea mirată în timp ce călca de zor o cămaşă. Eu mă chinui aici cu călcătul hainelor şi tu ai che de filosofat. Ştii bine că urăsc să calc, iar tu acum îmi pui întrebări fără sens ca să mă enervezi şi mai tare.

– Draga mea, dar eu nu vreau să te enervez, ci să te ajut. Vreau prin întrebarea prin care ţi-am pus-o să te scap de ceea ce nu-ţi place. Eu te înţeleg perfect, nici mie nu-mi place să calc sau să fac curăţenie generală când pot să mă bucur de viaţă. Aşa că te rog să-mi răspunzi la această simplă întrebare.

– Of, ce insistentă eşti. Ce pot să-ţi spun despre viaţă, este că viaţa e grea, e foarte scurtă, e plină de suişuri şi coborâşuri, e plină de rufe de călcat, de mult praf în casă. Îţi place răspunsul meu? mă întrebă râzând. După cum vezi mă bucur de viaţă, călcând, făcând curăţenie, aşa se întâmplă când ai familie mare, 3 copiii şi un soţ mofturos tare.

– Interesant răspuns, şi nu ai vrea să te bucuri de viaţă în alt fel? Nu ai vrea să îţi iei familia şi să te bucuri de viaţă nu călcând, ci mergând la plimbare, relaxându-te alături de frumoşii tăi copii şi de soţul tău? Nu ai vrea să ai mai mult timp liber?

– Ce întrebări fără sens pui astăzi? zise întorcându-se la mine cu fierul de călcat în mână şi cu o privire tristă. Bineînţeles că aş vrea, dar înainte de toate  trebuie să mă gândesc la confortul familiei mele.

. Sigur că da, dar trebuie să te gândeşti şi la tine, nu doar la ei, de aceea îţi propun să te opreşti din călcat şi să apelezi la Vertex Cleaning.

Untitled

                                                                     Sursă poză: vertex-cleaning.ro

– La cine? Te referi la o firmă specializată în curăţenie? Această firmă nu se ocupă doar de curăţenie generală la birouri, spaţii comerciale sau industriale?

– Verex cleaning este o firmă specializată nu doar în curăţenia la birouri sau spaţii comerciale, ci şi în curăţenia la domiciliu.  Profesioniştii Vertex Cleaning te ajută să te bucuri de această viaţă scurtă şi grea şi face curăţenie în locul tău, calcă în locul tău. Ei ştiu cât este de importante sunt clipele petrecute alături de familie, de aceea sar în ajutor tuturor celor care apelează la serviciile lor. Datorită lor poţi profita de timpul atât de preţios pentru a-l petrece alături de cei dragi. Şi nu trebuie să-ţi faci nicio problemă în privinţa curăţeniei. Fiind adevăraţi profesionişti, ei folosesc produse de cea mai bună calitate şi vor face o curăţenie generală în detaliu. Nici un colţişor din casă nu rămâne neatins de aceştia. Când te vei întoarce acasă nu vei găsi urmă de praf, iar întreaga casă va sclipi de curăţenie

. Bine am înţeles, îi chem lună de lună să-mi facă curăţenie generală şi astfel eu mă voi putea bucura de mai mult timp cu cei dragi. Dar cu hainele de călcat cum rămâne. Cum mă pot ei ajuta?

– Simplu şi foarte rapid. Îi suni, ei vin şi-ţi iau hainele pe care le calcă la sediul lor. Să ştii că există şi persoane cărora chiar le place să calce, aşa că hinele tale vor fi călcate cu mare îndemânare şi-ţi îţi vor fi aduse apoi acasă. La comandă de peste 100 Ron, transportul este gratuit. Tu nu trebuie decât să suni şi să faci comandă. Lasă-i pe alţii să facă ceea ce ţie nu-ţi place şi bucură-te de viaţă, căci ai spus deja că-i tare scurtă.

– Că bine zici, rosti draga mea prietenă în timp ce scoase fierul din priză. De astăzi încep să mă bucur de viaţă, de astăzi voi apela la profesioniştii de la Vertex Cleaning!b De astăzi viaţa mea şi a familiei mele se va schimba în bine!

– Aşa să faci, căci o viaţă avem şi merită să o trăim frumos. Acum hai la plimbare…

– Să înţeleg că şi tu ai apelat la Vertex Cleaning..

– Păi tu ce crezi?

Articol scris pentru campania „Vertex Cleaning: Cum pot cumpara timp liber” din cadrul Summer Orkestra.

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. alex spune:

    Ca bine zici. Rolul femeilor nu este doar in treburile casnice, mai merita si o pauza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.