Ce înseamnă a fi femeie

Femeia este acel suflet gingaş dar în acelaşi timp puternic. Femeia este ca o salcie care se îndoaie, dar niciodată nu este rupe, în ciuda furtunii care încăţănează să o doboare. A fi femeie nu-i uşor deloc. De ce? Fiindcă a fi femeie înseamnă mai mult decât a fi mamă, soţie şi gospodină în bucătărie. Când spui femeie spui eleganţă, spui rafinament.

Femeia este acea persoană care are nevoie permanent să se simtă frumoasă. Frumuseţea exterioară îi dă întotdeauna multă încredere în sine, un lucru extrem de important. Femeia este cea care încearcă prin tot ceea ce face să se simtă frumoasă. Din acest motiv se străduie în orice ocazie ca ţinuta ei să arate impecabil.

Nu este uşor deloc pentru o  femeie  să-şi  găsească ţinuta potrivită care să se potrivească personalităţii sale,  ţinuta care  să o facă să se simtă cu adevărat frumoasă şi să-i dea încredere în sine. Sunt femeie, şi ca orice femeie ţinuta pentru mine este extraordinar de importantă. Fie că mă duc la servici, la cumpărături, la o plimbare în oraş sau în vacanţă, ţinuta mea trebuie să arate impecabil.

Atunci când vorbesc de ţinută mă refer în primul rând la pantofi, deoarece pantofii reprezintă cred unul din cele mai importante elemente ce alătuiesc o ţinută. Pantofii fac ţinuta. Dacă nu ai reuşit să găseşti pantofii potriviţi pentru outfitul pe care l-ai ales, nu poţi să vorbeşti de ţinută.

Din acest motiv încerc de fiecare dată în funcţie de ocazie să accesorizez la vestimenţia aleasă,  pantoful potrivit pentru a obţine o ţinută care să mă avantajeze şi să îmi pună în valoare frumuseţea. Mă consider o femeie creativă şi de aceea îmi place să-mi creez ţinute care să iasă puţin din tipar. Îmi plac ţinutele altfel şi pentru a avea parte mereu de ele apelez la WalkIn, magazinul femeilor cu stil, aşa cum îmi place mie să-i spun.

logo-1

                                                   Sursă poză: walkin-incaltaminte.ro

Este magazinul care a înţeles că pantoful face ţinuta şi astfel ne pune nouă femeilor la dispoziţie o gamă largă de încălţăminte. Acest lucru îmi dă posibilitatea să aleg dintre multitudinea de modele de pantofi, modelul care îmi place cel mai mult şi care mi se potriveşte cel mai bine. Aici găsesc de fiecare dată pantoful potrivit fie pentru o ţinută casual, fie pentru o ţinută elegantă.

pantofi-dama-stiletto-rosu

                                                                         Sursă poză: walkin-incaltaminte.ro

Este magazinul care de când l-am descoperit m-a scutit de alergatul prin magazinele din oraş. Acum sunt doar la un click distanţă de locul în care găsesc pantoful care îmi face ţinută. Simplu şi foarte rapid intru pe site şi îmi aleg perechea de pantofi care îmi place şi o primesc acasă prin curier în maxim 48 de ore.  Dar aici nu găsesc doar pantofi care-mi plac, ci şi promoţii foarte interesante ce-mi dau posibilitatea să-mi cumpăr ceea ce-mi doresc la un preţ foarte avantajos. Şi dacă fac comandă de peste o 100 Ron transportul este gratuit.

De aceea recomand de fiecare dată prietenelor mele cu mare drag acest magazin, spunându-le că păşind în lumea încălţămintei cu stil se vor putea bucura întotdeauna de o ţinută impecabilă şi vor reuşi să atragă toate privirile asupra lor. Acest lucru mi se  întâmplă şi  mie de fiecare dată când merg undeva, şi ce pot să spun sunt foarte fericită că pot purta pantofi care atrag toate privirile asupra mea şi mă fac să simt specială, aparte.

Articol scris pentru campania „Walkin Incaltaminte: Pantofii fac tinuta” din cadrul competiţiei Summer Orkestra.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.