Ora gândurilor mele

logo

Viaţa e mereu surprinzătoare, uneori te surprinde mai puţin plăcut alteori mai plăcut. Pe mine viaţa m-a surprins plăcut atunci când m-a determinat să îmi fac blog. Atunci când am decis să îmi creez un blog nu am ştiut că blogul, lumea mea virtuală, avea să devină pe zi de ce trece din ce în ce mai importantă. Dar aşa s-a întâmplat şi sunt extrem de încântată de această surpriză a vieţii.

Clipele pe care le petrec în lumea virtuală în care îmi las gândurile să se transforme în cuvinte sunt foarte plăcute. Ora gândurilor mele aşa cum îmi place mie să numesc perioada în care mă detaşez de toate şi pătrund în lumea în care îmi las sufletul să vorbească, este cel mai plăcut moment al fiecărei zile.

În această lume mă las pradă gândurilor mele şi fac ceea ce  îmi spun ele să fac. Iar ele de fiecare dată mă determină să le transform în cuvinte, deoarece îşi doresc ca prin intermediul cuvintelor să ajungă la sufletele oamenilor.

În ora gândurilor mele scriu despre toate, despre oameni, despre viaţă, despre timpul care trece fără să ceară permisiunea nimănui. Şi uite aşa pe zi ce trece ora gândurilor mele se scurge  parcă prea repede, devine parcă mai scurtă. De fiecare dată când pătrund în lumea virtuală mă uit la ceas, la minunatul  meu ceas Stella,  ajutorul meu de nădejde în măsurarea timpului, care-mi indică întotdeauna cu exactitate timpul pe care eu îl petrec în lumea mea virtuală pentru a  mă lăsa pradă gândurilor.

ceas-fossil-stella-es2859-styles-rose-157685

                                                                                    Sursă poză: watchshop.ro

Viaţa e scurtă, timpul zboară cu o viteză ameţitoare cum însuşi ceasul meu mi-o indică. Şi fiindcă îmi place să profit de fiecare secundă în cea mai plăcută oră a zilei, ceasul meu e mereu la locul lui, pe mâna mea stângă şi face de fiecare dată ce ştie el mai bine, îmi măsoară clipele minunate pe care le petrec în lumea virtuală.

Ce frumos e să pătrunzi în această lume măcar o oră pe zi şi să-ţi laşi gândurile să se transforme în cuvinte care să ajungă la sufletele oamenilor. Simţi astfel că prin ceea ce faci vii în ajutor celor din jurul tău, cu un cuvânt, cu un sfat, cu orice, căci nu contează în fond cu ce îi ajuţi pe ceilalţi. Important e să o faci pentru ca  sufletul  să-ţi fie împăcat că ai făcut un bine într-un anumit moment, pentru o anumită persoană care a descoperit lumea ta virtuală şi a citit ceea ce tu ai scris.

Este  un lucru extraordinar să poţi ajuta un om prin intermediul gândurilor pe care le-ai transformat în cuvinte. Ora gândurilor mele este pentru mine cea mai plăcută oră a zilei, deoarece este ora care îmi hrăneşte sufletul cu bucurie şi mulţumire. Sunt fericită fiindcă viaţa mi-a permis să mă pot bucura de o astfel de oră atât de specială, alături de ceasul meu la fel de  special pe care mi l-am putut achiziţiona de pe watchshop.ro, magazinul online cu ceasuri originale.

Articol scris pentru campania  „Watchshop: Cea mai placuta ora a zilei” din cadrul competiţiei Summer Orkestra.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.