Ce faci când vrei să evadezi?

Viaţa e tare grea şi foarte stresantă. Nu zi în care să nu te enervezi aproape din orice. De ce? Fiindcă începi la un moment dat să analizezi fiecare cuvânt spus de cei cu care zi de zi intri în contact. Ajungi să nu mai suporţi să-ţi spună lumea ce să faci, să-şi dea cu părerea despre orice şi chiar să te judece pentru acţiunile tale. Te superi pe toţi aceştia care în loc să-şi vadă de viaţa lor, se preocupă de a ta. E normal să te superi, căci în fond este dreptul tău.

Îţi doreşti să uiţi de toate, să pleci cât mai departe posibil într-un loc în care să ai parte de linişte.  Îţi doreşti ca în vara această să pleci în călătorie, să colinzi lumea, să vezi ceea ce nu ţi-ai închipuit vreodată că vei putea vedea. Dar oare cum să faci să găseşti o soluţie care să îţi permită să evadezi măcar puţin din acest mediu stresant?

Deja numai gândindu-te la o soluţie, începi să visezi cu ochii deschişi la acea plajă superbă dintr-un loc exotic precum Maldive de exemplu. Dar visul ţi-e curmat de cruda realitate,  cea a lipsei banilor, şi tare mai oftezi: Of, de-ar putea să-mi dea cineva o soluţie care să mă facă atât de fericită….

Din păcate nu găseşti nicio soluţie şi iar te enervezi şi începe să te doară capul rău, aşa că te întinzi în pat în speranţa că o să-ţi treacă. Dar cum tu nu ai stare, deschizi televizorul pentru a vedea măcar un film frumos ce o să-ţi ia gândul de la călătoria mult dorită. Şi tocmai când nu te aşteptai auzi vorbindu-se la televizor de tocmai.ro, şi îţi dai seama imediat că ai găsit soluţia ce în curând îţi va permite să evadezi din cotidian. Nu-ţi poţi închipui cum de nu te-ai gândit la ea, când despre ea se vorbeşte chiar şi la televizor. Aşa că tu repede intri pe tocmai.ro, cel mai mare portal de anunţuri gratuite şi începi să vinzi tot ceea ce nu-ţi mai trebuie cu scopul de a face bani pentru mult visata călătorie.

Untitled

Şi tare te mai bucuri, căci în vara asta tu poţi vinde tot ceea ce vrei liniştită, deoarece tocmai.ro plăteşte el transportul. Ce fericire mare, căci în final tu vei putea de soare, de mare, de ale ei valuri înspumate în sfârşit să te bucuri.

banner_livrare_gratuita_5

Maldive, aşteaptă-mă că vin!, îţi zici în sinea ta, în timp ce zâmbitoare tu mai adaugi un anunţ cu un produs de vânzare. Durerea de cap brusc ţie ţi-a trecut, fiind înlocuită de o mare nerăbdare. Aştepţi ca ceea ce ai pus pe site mai repede să se vândă, şi la uşă să îţi sune curierul pentru a prelua coletul gratuit. Eşti încântată tare că vara aceasta a început tocmai bine, cu o soluţie ideală pentru tine, pentru sufletul tău ce are mare nevoie de puţină linişte…

Articol scris în campania “Vara asta tocmai.ro plateste transportul. Eu vreau sa cumpar/vand..”,  din cadrul competiţiei Summer Orkestra.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.