Cu Multicooker Philips bucătăresc cu mare drag

Viaţa te supune la grele încercări, dar în acelaşi timp te ajută prin tot ceea ce te obligă să faci, să te cunoşti mai bine pe tine însuţi, să descoperi ceea ce îţi place să faci. Cândva,  bucătăria pentru mine era un loc în care serveam masa alături de familia mea, atât şi nimic mai mult. Spuneam adesea că nu are rost să încerc să gătesc atâta timp cât găteau cei din familia mea. Eram la o vârstă în care încă nu-mi dădusem seama că dacă mă apuc de gătit s-ar putea să-mi placă. Dar uite că viaţa a făcut în aşa fel încât să îmi dau seama de ceea ce-mi place.

Atunci când m-am aşteptat mai puţin, m-a obligat să gătesc, căci dacă nu îmi găteam eu,  nimeni nu avea să o facă. Acesta este avantajul plecării departe de familie, înveţi să te descurci singur. Fiind nevoită să gătesc, am gătit, şi mi-a plăcut enorm de mult, mai ales că nu găteam chiar singură, ci împreună cu  prietenii mei. Treptat am descoperit că bucătăria este locul în care nu doar poţi să mănânci, ci şi locul în care te poţi cu adevărat relaxa gătind cu mare plăcere.

Gastronomia este o adevărată artă prin intermediul căreia te poţi juca cu ingredientele şi poţi crea mâncăruri foarte gustoase. Dar pentru ca acest lucru să se întâmple ai nevoie şi de ustensile şi aparate de bună calitate care să te ajute la gătit. Pentru a mă putea relaxa în bucătărie şi găti uşor şi foarte rapid tot felul de mâncuri gustoase, atunci când m-am întors lângă familia mea mi-am achiziţionat un blender Philips.

Untitled

În foarte scurt timp acesta a devenit ajutorul meu de nădejde în bucătărie. Datorită lui am putut pregăti de-a lungul timpului creme pentru prăjituri care mai de care mai delicoase, tot de felul de piureuri şi sosuri pentru paste sau pentru fripturi.

Din păcate însă, timpul zboară şi nu-mi permite să gătesc pe cât de mult aş vrea. Dar încerc să nu bag în seamă timpul şi să continui să gătesc cu mare plăcere oricând. Şi pentru a putea găti mâncăruri delicioase în continuare mi-am mai luat un aliat de nădejde care să mă ajute în bucătărie. Mi-am luat Multicooker Philips şi sunt foarte bucuroasă fiindcă cu ajutorul lui pot găti mâncărurile preferate ale familiei, rapid şi foarte uşor. Nu-mi vine să cred că datorită acestei minunat aparat chiar şi când timpul nu-mi permite pot găti supe, ciorbe, friptură, tocăniţe, sărmăluţe(favoritele familiei mele), deserturi foarte delicioase.

Untitled2

Cum este posibil aşa ceva? Totul este posibil acum cu Multicooker doar cu o apăsare de buton. Este suficient să mă decid ce vreau să gătesc, să pun ingredientele în aparat, să setez funcţia potrivită şi timpul necesar cu ajutorul meniului uşor de folosit şi să apăs pe buton. Nu vă pot spune ce mâncăruri gustoase ies, pot doar să vă dau un sfat, luaţi-vă un multicooker şi veţi vedea că dacă nu vă place să gătiţi, o să vă determine să începeţi să gătiţi cu mare plăcere. De ce? Fiindcă o să gătiţi inteligent şi automat datorită programelor inteligente şi automate cu rezultate finale extraordinare. Bucătăria nu va mai fi pentru voi o mare bătaie de cap, deoarece microprocesorul integrat vă va permite să gătiţi foarte uşor. Este un aparat care se spală şi foarte uşor. Şi să vă mai spun ceva, datorită funcţiei păstrare cald, puteţi menţine mâncarea proaspătă 24 de ore.

Dacă deja vă place să gătiţi,  Multicooker o să vă facă să gătiţi  cu şi  mai mare plăcere de acum încolo, aşa cum m-a făcut şi pe mine. Îmi plăcea enorm să gătesc, dar acum ador să gătesc împreună cu acest aparat multifuncţional şi să fac mâncărurile pe care le mâncam adesea în copilărie. Mă consider o persoană foarte inventivă şi creativă, iar acest aparat mă ajută  să fiu de fiecare dată când gătesc şi mai creativă. Este extraordinar să găteşti având un astfel de aliat de nădejde lângă tine, şi să îi faci pe cei dragi fericiţi, ori de câte ori mănâncă ce-ai gătit tu. Ai o mulţumire sufletească care nu se poate descrie în cuvinte, deoarece ştii că le poţi oferi celor dragi mâncăruri gustoase şi sănătoase.

Sunt fericită fiindcă viaţa mi-a dat o lecţie nemaipomenită şi m-a ajutat să îmi descopăr această frumoasă pasiune. Sunt fericită că mi-a scos în cale Multicooker-ul ca eu să pot găti cu mare drag….

Articol scris în campania „Philips Kitchen: Cu cine fac echipa in bucatarie pentru mancaruri mereu delicioase?” din cadrul competiţiei Summer Orkestra.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.