Doar o opinie despre Romanialibera.ro

Din nou am fost provocată, şi bineînţeles că am ales să răspund provocării ca de obicei. De data această am fost provocată să intru pe noul site al celui mai mare cotidian şi anume România Liberă, şi să scriu despre cum mi se pare noul site. Zis şi făcut. Am intrat pe noul site şi mi-a plăcut faptul că am descoperit informaţii foarte interesante din diverse domenii. Este foarte bine că sunt abordate subiecte  de actualitate din cele mai diverse, permiţând astfel cititorului să se informeze cu privire la ceea ce întâmplă zi de zi în ţară.

Trăim vremuri grele, care te face parcă să nu te mai interesezi nimic, dar este foarte important totuşi, să poţi oricând doreşti să afli informaţii utile despre economie, cultură, sport, politică. Datorită noului site romanialibera.ro, avem acum posibilitatea ca la orice oră din zi şi din noapte să aflăm ceea ce ne interesează, doar accesând site-ul care merge foarte rapid. Datorită faptului că toate informaţiile sunt structurate pe categorii, îţi vine foarte uşor să găseşti informaţiile care te interesează doar cu un simplu click pe categoria respectivă.

Nu sunt specialistă în web design, dar îmi place modul în care este realizat site-ul, deoarece poţi foarte rapid să citeşti ştiri de actualitate. De informaţiile pe care le găseşti pe site, nu are rost să zic ceva, fiindcă aici am găsit întotdeauna ştiri care merită citite, fiindcă sunt prezentate într-un mod foarte realist.

              Image

Există însă şi ceva care îmi displace la site, faptul că sunt prea multe reclame. De cum intri pe site peste tot vezi numai reclame, şi în stânga şi în dreapta, chiar şi între articole, ceea ce nu este deloc plăcut. Eu înţeleg cât de importantă este publicitatea, dar ştim cum toţii că ceea ce este mult strică. Cred că ar fi mult mai bine dacă aţi mai scoate din reclame, site-ul nu ar mai părea aşa de aglomerat, ar fi mai aerisit. Altfel am citi ştirile de pe prima pagina. Este însă doar opinia unei persoane care ce-i drept nu este specialistă în web design.  Mult succes cu acest nou site şi la cât mai multe ştiri interesante!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.