La mulţi ani Danone!

Image

                        Fabrica Danone România- sursă foto: danone.ro

Astăzi am aflat că iaurtul meu preferat Danone, produs în fabrica de la Bucureşti împlineşte  15 ani. Ce frumos! Nu ştiam că primul iaurt Danone produs la noi a apărut în aceeaşi lună în care am apărut şi eu. Doar că eu mai am 6 zile de aşteptat până la petrecere,  Şi fiindcă cei de la Danone România sunt tare fericiţi cu ocazia acestei frumoase aniversări, s-au gândit să ne provoace pe noi bloggerii să intrăm pe site-ul lor şi să scriem despre trei lucruri care ne-au plăcut la site şi ce îmbunătăţiri cu privire la conţinut, ar trebui aduse acestuia. Cum sunt o bloggeriţă pasionată de iaurt şi de scris, am şi intrat pe site-ul lor să văd ce-mi place.

De prima dată cum am păşit în lumea virtuală Danone, mi-a plăcut faptul că am putut găsi foarte uşor informaţii despre produse, despre misiunea Danone, datorită categoriilor care pot fi observate de cum intri pe site.

                              Untitled

versus-494x494Apoi mi-au plăcut foarte mult informaţiile clare despre cum se produce iaurtul Danone. Specificarea acestui lucru te determină pe tine ca viitor cumpărător să capeţi încredere în produs şi să-ţi doreşti să-l cumperi. De cum intri în lumea Donone nu poţi să nu observi fotografia cu natura pe care stau scrise 3 minunate cuvinte: Grija pentru natură.

Image

                                                        Sursă foto: danone.ro

 

Sunt trei cuvinte simple  care te intrigă şi te determină să descoperi ce se ascunde în spatele lor.  Dând click pe fotografie am aflat de faptul că grija pentru natură îi călăuzeşte mereu pe cei care produc acest iaurt delicios. Ei au înţeles mai bine ca oricine că resursele Pământului  sunt limitate, de aceea trebuie protejate.  Îmi place foarte mult faptul că înainte orice, este grija pentru natură, cea care ne oferă zi de zi atât de multe. Sunt foarte multe lucruri care-mi plac, precum şi faptul că pe site am putut descoperi frumoasa poveste a acestui iaurt delicios care a început în 1919 în Barcelona.  De cum păşeşti pe danone.ro, datorită modului în care este realizat site-ul, îţi dai seama imediat de faptul că producătorii acestui iaurt işi iubesc foarte mult semenii şi de aceea pun la dispoziţia celor care intră pe site, informaţii cât mai clare despre produse, despre calitate şi despre beneficiile iaurtului pentru sănătatea fiecăruia dintre noi.

Deşi cred că în ceea ce priveşte conţinutul există foarte multe informaţii extrem de utile pentru noi consumatorii, mi-ar plăcea să văd de  exemplu, părerea unui special în nutriţie despre beneficiile iaurtului. Cred că ar fi interesant ca printre toate aceste informaţii utile, noi consumatorii să descoperim şi părerea unui renumit nutriţionist. De asemenea, cred că ar fi interesant de introdus şi un sondaj despre produsele Danone.

Oricum ar fi, eu voi continua să  consum cu plăcere acest iaurt. La mulţi ani Danone, la cât mai multe produse interesante şi delicioase!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.