Oferte Turcia

Suntem în luna Mai, ultima lună de primăvara, aşadar mai avem puţin şi vine vara. E bine, nu-i aşa? Bineînţeles că este bine, mai ales că odată cu venirea verii, vine şi vacanţa mult aşteptată. Vom avea în sfârşit posibilitatea să ne relaxăm la mare, la soare. Din acest motiv m-am gândit astăzi să vă prezint câteva oferte din Turcia, care sper să vă facă plăcere şi să vă determine ca în vacanţă să vizitaţi această ţară minunată.  Eu încă nu am reuşit să o vizitez, însă vă îndemn pe voi să o faceţi.

Şi fiindcă vroiam să găsesc cele mai bune oferte pentru voi, am dat căutare bineînţeles pe google, şi am descoperit o agenţie de turism cu oferte extraordinare pentru litoralul turcesc. Agenţia  Amaryllis Tour pune la dispoziţia clienţilor săi oferte foarte tentante,  pentru cei care se decid să meargă cu autocarul, cu avionul sau pe cont propriu. De exemplu dacă nu vă place să mergeţi cu avionul şi preferaţi autocarul aveţi ofertă foarte bună în Kusadasi la Hotel Arona, un hotel de 4 stele. Dacă veţi alege această oferă,  vă veţi bucura de 7 nopţi de cazare all inclusive, de asistenţă turistică şi de ghid turistic.

                                                    Image

Sună foarte tentant, nu-i aşa? De aceea v-am şi prezentat această, fiindcă îmi închipui că în vacanţă vă doriţi să vă bucuraţi de tot confortul. După un an întreg de muncă, de stres, de oboseală cred meritaţi să vă relaxaţi într-o staţiune precum este Kusadasi. Aici veţi avea oportunitatea ca pe parcursul a 7 zile să uitaţi măcar puţin de problemele apăsătoare de zi cu zi cu zi, şi să vă bucuraţi de soarele care vă va zâmbi frumos pe parcursul întregii zile.  Marea  şi ea, sunt singură că vă va invita la dans printre ale ei valuri înspumate. Cât de frumos!

Dacă totuşi nu vă place să călătoriţi cu autocarul, deoarece vi se pare mult prea obositor, o veţi putea face cu avionul. Şi în cazul în care vă place să zburaţi, pentru a ajunge mai repede la destinaţie, veţi avea parte de oferte foarte atractive. Hotel Saphir din Antalya,  un hotel de 4 stele din zona Alanya vă aşteaptă pentru a vă răsfăţa cu  un sejur de 7 nopţi all inclusive. Cu avionul charter veţi ajunge foarte repede la destinaţie, pentru a vă  putea bucura de frumuseţile Antalyiei.

                                                   Image

 Lasaţi-mă să ghicesc, vă plac foarte mult ofertele pe care vi le-am prezentat, şi de deja vă gândiţi să intraţi pe amaryllistour.ro şi să  faceţi rezervările pentru o vacanţă de neuitat.  Mi se pare un lucru firesc, de aceea vă doresc un sejur minunat în Turcia!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.